Andreea Ibacka, declarație inedită despre soțul ei: „Mi-ai mâncat tinerețile”. Cum i-a răspuns Cabral

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Andreea Ibacka, declarație inedită despre soțul ei: "Mi-ai mâncat tinerețile". Cum i-a răspuns Cabral

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Prezentatorul de la PRO TV mai are o fiică, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi își fac frecvent declarații de dragoste pe rețelele de socializare și sunt apreciați pentru sinceritatea de care dau dovadă de fiecare dată.

Andreea Ibacka se află în această perioadă în Republica Dominicană împreună cu soțul ei și de cei doi copii pe care îi au împreună, iar asta deoarece Cabral se află la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiune pe care o prezintă alături de Adela Popescu și care este difuzată de PRO TV.

Încă de la debutul filmărilor, cei doi și-au încântat fanii care îi urmăresc pe social media cu o mulțime de imagini inedite, dar și cu declarații care de care mai amuzante.

„Că mi-ai mâncat tinerețile e una, dar dacă începem să semănăm între noi la bătrânețe… atunci e grav.
Și ce-mi mai place să descoperim lumea aceasta mare împreună, totuși”, a scris Andreea în descrierea mai multor imagini în care apare alături de soțul ei, dar și de Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Replica lui Cabral nu s-a lăsat mult timp așteptată și a fost la fel de amuzantă ca și declarația soției sale.

„1. Hai, nu te codi atât, spune că ești fiartă pe mine. 2. Mulțumesc tuturor pentru mesaje… da, ei chiar sunt minunați (n.red. Adela Popescu și Radu Vâlcan)”, a scris prezentatorul.

Secretul relației fericite pe care o au Andreea și Cabral Ibacka

Foarte mulți sunt curioși să afle care sunt secretele relației lor fericite, iar actrița a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia cu partenerul ei. Andreea Ibacka a mărturisit recent că relația lor a devenit solidă după ce s-au căsătorit.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a declarat Andreea Ibacka pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

De asemenea, Andreea Ibacka a ținut să precizeze faptul că ea și Cabral nu au o relație perfectă.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a mai spus actrița pentru sursa menționată.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu Smiley. Dezvăluirile făcute de prezentatorul TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people