Andreea Ibacka, imagini inedite în costum de baie: „Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru”

Andreea Ibacka a împărtășit cu fanii ei o serie de fotografii în care apare în costum de baie.

Andreea Ibacka, imagini inedite în costum de baie: "Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru"

Andreea Ibacka este de câteva săptămâni în Republica Dominicană alături de Cabral și de cei doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago. Soțul actriței se află acolo pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care o va prezenta cu Adela Popescu și care va fi difuzată la PRO TV. 

În vreme ce soțul ei, Cabral, lucrează, Andreea Ibacka profită de toate locurile exotice și spectaculoase pe care le vede în Republica Dominicană. Actrița și-a ținut la curent fanii și a împărtășit cu aceștia mai multe momente din perioada pe care o petrece acolo. Vedeta în vârstă de 37 de ani a postat și o serie de fotografii în care apare în costum de baie, iar aprecierile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară. 

„Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip (#momlife) și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe. 🧜‍♀️ Swipe stânga, să vezi și întâlnirea cu pirații, tot din Caraibe și dânșii”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, alături de imaginile în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka a împlinit 37 de ani pe 18 august. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere în Republica Dominicană, iar soțul ei, Cabral, i-a transmis pe Facebook un mesaj plin de emoție care a fost însoțit de o imagine cu ei și cei doi copii, Namiko și Tiago, la piscină. 

„La noi în familie, azi este despre Andreea.
Că-i ziua ei, și, deși îi place să mă necăjească mai tot timpul, uneori n-are încotro și trebuie să recunoască faptul că acest individ cu trup sculptat, împreună cu progeniturile Tiago și Namiko, o fac fericită în fiecare zi.
Ceea ce-i doresc și mai tare azi”, a fost mesajul transmis de Cabral. 

Citește și:
Cristina Ciobănașu și iubitul ei, imagini din vacanță. Ce destinație au ales

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people