Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu Smiley. Dezvăluirile făcute de prezentatorul TV

Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Smiley, dincolo de lumina reflectoarelor.

Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu Smiley. Dezvăluirile făcute de prezentatorul TV

Foarte mulți sunt curioși să afle cum anume se înțelege Pavel Bartoș cu Smiley. Pe lângă faptul că fac o echipă apreciată pe micile ecrane, iar fanii cu siguranță își amintesc de momentele cu ei din culise, în calitate de prezentatori la „Românii au talent”, pe cei doi îi leagă și o relație de prietenie.

Într-un interviu pentru VIVA!, Pavel Bartoș a vorbit despre cum se înțelege cu Smiley. Prezentatorul TV a fost întrebat dacă artistul i-a cerut până acum sfaturi în materie de parenting, având în vedere că anul trecut Smiley și partenera lui, Gina Pistol, au devenit părinți pentru prima dată. 

„Eu și el avem parte de mare noroc în viețile noastre. Jumătățile care ne înconjoară știu foarte bine să gestioneze lucrurile astea părintești. El a stat atâția ani pe lângă mine, a prins toate etapele fetițelor mele și, cumva, a învățat din mers. Culmea, a fost pregătit pentru acest moment. Normal că mai sunt unele mici sfaturi, dar nu sunt de genul „cum să îți gestionezi copilul, pentru că eu consider că fiecare familie, fiecare părinte își gestionează copilul în funcție de situație. Nu trebuie să fie un sfat din afară. Și părinții noștri ar spune: „Pe vremea noastră, uite așa se creșteau copiii. Nu, tu trebuie să îți crești copilul așa cum simți tu. În primul rând, condiția principală este să îți iubești copilul.”

Pavel Bartoș prezintă „Vocea României” sezonul 10 și pentru prima dată, doi antrenori, și anume Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Prezentatorul TV a dezvăluit dacă a avut până acum un cuvânt de spus când vine vorba de alegerile pe care le face artistul 

Nu. De la început a fost un „Gentlemens Agreement” între noi să nu ne influențăm, pentru că mi se pare incorect față de el. Atunci, nu ar lua el hotărârile și ar fi influențat de ceva. Cred că este mult mai corect, provocator și tentant să iei tu deciziile, să vezi dacă acea voce îți place sau nu. Eu sunt prezentatorul tuturor antrenorilor și tuturor concurenților, eu îi susțin pe toți. Pe mine mă doare când nu se întorc scaunele, când concurenții vin și după aceea pleacă acasă”, a adăugat Pavel Bartoș pentru VIVA!.

Citește și:
Vedete la ELLE New Media AWARDS 2022 (II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people