Bella Hadid vorbește despre simptomele bolii Lyme de care suferă

Modelul Bella Hadid a explicat pe Instagram ce înseamnă cu adevărat să suferi de boala Lyme.

Bella Hadid vorbește despre simptomele bolii Lyme de care suferă

Bella Hadid le-a împărtășit fanilor săi marțea aceasta mai multe despre ce înseamnă cu adevărat să suferi de boala Lyme – modelul în vârstă de 23 de ani a postat pe contul său de Instagram o listă întreagă cu posibile simptome, subliniindu-le pe cele cu care se confruntă și ea.

Mai exact, Bella a distribuit infograficele postate inițial de bucătăreasa Joudie Kalla pe pagina ei @palestineonaplate. Într-una dintre poveștile de pe Instagram, Bella Hadid a tras săgeți spre aproape 30 de simptome comune pe care le trăiește și ea, precum dureri de cap, amețeală, insomnie sau sensibilitatea la lumină și zgomot.

Pe lângă acestea, ea a mai evidențiat și anxietatea, stările de confuzie, greața, tulburările de alimentație, durerile de articulații sau creșterea și pierderea rapidă în greutate. „În fiecare zi mă confrunt cu cel puțin 10 astfel de simptome… negreșit de undeva de la 14 ani, dar mult mai agresiv de când am împlinit 18”, a scris Bella Hadid.

Modelul a mai distribuit și cuvintele lui Kalla legate de această boală – „Uneori îți dorești să te îneci și alteori te simți ca un erou. Tot ce știu acum e că încerc să trăiesc fiecare zi ca atare, cum pot mai bine.”

Nu este prima dată când Bella vorbește deschis despre boala de care suferă atât ea, cât și mama ei și fratele său, Yolanda și Anwar Hadid. În 2016, pe când împlinise 20 de ani, vedeta a descris ce înseamnă să lucrezi ca model în timp ce suferi de boala Lyme„Viața nu e întotdeauna ceea ce pare din exterior, și cea mai grea parte în povestea asta e atunci când ești judecat după cum arăți în loc de ceea ce simți”, le spunea ea celor de la People.

Tot pentru People a declarat și mama modelului, Yolanda Hadid, că simptomele severe ale acestei boli „te pot aduce uneori în genunchi”, în timpul unei gale din același an.

„Sunt zile grele în care dormi și 12 ore, te trezești la 11 și nu te poți da jos din pat din cauza durerilor, amețelii, anxietății”, mărturisea Yolanda, în vârstă de 56 de ani. „Nu te poți odihni niciodată, cam asta e cea mai bună descriere. Viața merge înainte și asta încerci și tu să faci. În special generațiile tinere, trebuie să continue să lupte.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Boala Lyme se declanșează în urma mușcăturii unei anumite specii de căpușe infectate cu bacteria Borellia burgdorferi sau Borrelia mayonii – până în acest moment, nu există niciun tratament vindecător, ci doar care să țină sub control evoluția bolii, timp în care pacienții continuă să lupte cu simptomele.

Citește și:
Gigi Hadid a făcut o sedință foto surprinzătoare, cu puțin timp înainte să nască

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Daily Mail

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video