Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit șase ani de la cununia civilă. Dezvăluirile făcute de artistă: „Nu ne dădeam seama ce se întâmplă”

Adda a dezvăluit detalii inedite despre cununia civilă dintre ea și Cătălin Rizea, cu ocazia aniversării a șase ani de la eveniment.

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit șase ani de la cununia civilă. Dezvăluirile făcute de artistă: „Nu ne dădeam seama ce se întâmplă”

Adda și Cătălin Rizea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar cei doi formează o echipă pe cinste atât în viața profesională, cât și în cea de familie. Cu toate că se tachinează des în fața fanilor,artistași partenerul ei, care îi este și manager, se înțeleg foarte bine, iar situațiile comice se țin scai de ei.Vedetaa dezvăluit prin ce peripeții au trecut la cununia lor civilă, cu ocazia împlinirii a șase ani de când și-au unit destinele.

Adda, amintiri prețioase de la cununia civilă

Într-o postare emoționantă făcută pe pagina sa de Instagram, Adda a împărtășit cu fanii ei unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, dar și cele mai amuzante. Cântăreața șiCătălin Rizeaau împlinit șase ani de la cununia civilă, care nu a putut fi nelipsită de situații neprevăzute, așa cum au obișnuit deja.

„Deci, am mai zis „ca la noi, la nimeni” de atâtea ori. Am decis în 2016 să facem cununia civilă în Târgu Mureș. Am căutat o locație care ne-a plăcut, dar era în afara orașului. Ca să ne putem căsători civil acolo, a trebuit să-mi fac flotant. Cununia cu toată familia era programată pe 28 Mai, însă noi a trebuit să ne căsătorim mai devreme pentru că nu ne lăsau să scoatem actele oficiale din primărie. Pe 28 urma doar să fake-uim. Așa că, ne-au chemat pe 26. În drum spre primărie a plouat cu gheața. Eram în mașină: eu, Cătă și mama în spate care zicea întruna „vaaai! Dacă plouă poimâine?!”. Ne așteptau acolo 3 prieteni. Tata se învoise de la muncă și era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre clădire și când am intrat eram toți fleașcă. Nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă. În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi”, a scris Adda pe Instagram.

Dincolo de faptul că vremea nu a ținut cu ei deloc în acea zi specială, vedeta a mărturisit că era și însărcinată cu fiul lor, Alexandru. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat intimidați de ploaia torențială și au continuat planul. Cum situațiile comice nu se opresc aici, ceremonia lor a fost întreruptă de casetofonul ofițerului de stare civilă, care a început să răsune în incintă.

Adda s-a amuzat teribil de aceste amintiri, pe care a ținut să le împărtășească cu internauții. Printre lacrimi de la râsete, artista și partenerul ei și-au unit destinele în ziua de 26 mai, cu șase ani în urmă, iar de atunci formează o familie superbă, cum nu-și puteau dori mai mult.

„Eu gravidă și cu toate stările posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori. Arătam superb, ceva de vis. În scurt timp, s-a adunat toată gașca. Tata, în salopeta de la muncă, noi în trening, mama îmbrăcată frumos, la fel și prietenii noștri. Cu telefonul pe facetime, să vadă și mama lui Cătă. Doamna de la primărie, ofițerul de stare civilă, a băgat o casetă într-un casetofon și a început să se audă un bârâit puternic și piesa aferentă: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Râdeam ca proștii toți. Zici că eram din bancurile cu Bulă. Am răspuns la întrebările întrebătoare în hohote de râs, apoi eu, în hohote de plâns. Nah, de la hormoni! așa că: La mulți ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficială”, a adăugat Adda pe rețelele de socializare.

Citește și:
Prințesa Charlene, apariție stylish alături de fiica sa, Gabriella

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people