Adda, din nou pe scenă, după câteva luni de pauză: „Îmi înving teama de oameni”

Adda le-a dezvăluit fanilor din mediul online că se întoarce pe scenă și în studio, după câteva luni de pauză.

Adda, din nou pe scenă, după câteva luni de pauză: "Îmi înving teama de oameni"

Adda a dezvăluit în luna februarie că a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat că va urma o perioadă un tratament agresiv, după ce inițial i s-a pus un diagnostic greșit. Cântăreața a precizat atunci că se va retrage pentru un timp din lumina reflectoarelor, însă le-a promis fanilor că va păstra legătura cu ei prin intermediul rețelelor de socializare și le va povesti cum evoluează boala ei pe măsură ce a început tratamentul.

După o pauză de câteva luni, Adda și-a anunțat urmăritorii din mediul online faptul că s-a întors la studio și urmează să revină și pe scenă. Cântăreața a mărturisit că va filma și un clip nou. 

„Bucuroasă să vă spun că sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi înving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva „greșit”. Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda a vorbit cu fiecare ocazie cu sinceritate despre problemele ei de sănătate, dar și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat de când a aflat diagnosticul.

În cadrul unui interviu pentru impact.ro, Adda a făcut mărturisiri despre tratamentul pe care îl urmează.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. (…) „Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. (…) Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.”

Cântăreața a povestit că în România se tratează cu dificultate afecțiunea de care suferă. Adda a precizat că este destul de greu de aflat de unde a luat aceste două bacterii, borelioza și bartonella.

„Borelioza și bartonella sunt două bacterii. E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise și de către țânțari. Ești la o terasă, la mare, sau la petrecere, de exemplu, lângă un lac, un țânțar te înțeapă și pe tine, după un altul. Nu am fost niciodată mușcată de căpușă, nu mi s-a descoperit această insectă în piele sau urmele vreunei mușcături. Poate fi și de la țânțar, pleoșniță, congenital. Din păcate, acestea sunt lucruri care în România nu prea se discută. În România se tratează foarte greu această afecțiune, sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta.”

Citește și:
Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, divorțează după 10 ani de căsătorie. Primele declarații ale artistei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people