Adda a dezvăluit că mama ei se confruntă cu aceeași boală cu care ea a fost diagnosticată: „Poți să o ai toată viața”

Adda a dezvăluit că boala cu care se confruntă a fost luată de la mama ei, congenital.

Adda a dezvăluit că mama ei se confruntă cu aceeași boală cu care ea a fost diagnosticată: „Poți să o ai toată viața”

Adda se confruntă de aproximativ doi ani cu borelioză și bartonella, după ce inițial i-a fost pus un diagnostic greșit. Vedeta a făcut mai multe investigații și a început un tratament de lungă durată. Recent, artista a dezvăluit că prolemele de sănătate au fost transmise de la mama sa încă de la naștere, însă simptomele au apărut mult mai târziu.

Adda, dezvăluiri despre boala luată de la mama sa

O lungă perioadă de timp, vedeta a stat departe de lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe tratament. Din fericire, Adda a dat semne că începe să se simtă mai bine și a revenit pe scenă, după o pauză îndelungată. Totuși, investigațiile au arătat că boala a fost luată de la mama ei, congenital, iar vedeta a decis să o testeze imediat pe cea care i-a dat viață.

Medicul a sfătuit-o pe Adda să o testeze pe mama ei, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Cântăreața a explicat că boala poate fi prezentă în organism toată viața, însă anticorpii și sistemul imunitar puternic nu-i permit să scape de sub control.

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit”, a mărturisit Adda, pentru playtech.ro

„Mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare”

De asemenea, Adda a precizat că și persoanele mai în vârstă au trecut prin această afecțiune, cauzată de multe ori de mușcătura unei căpușe. Ba mai mult, generațiile din urmă ar fi trecut prin boală mult mai ușor, însă acum stilul de viață i-a făcut pe oameni să fie mai vulnerabili.

„Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Kanye West, critici dure la adresa lui Kim Kardashian

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people