Actrița Toni Collette divorțează de soțul său, după ce acesta a fost surprins sărutându-se cu o altă femeie

Toni Collette și Dave Galafassi au fost căsătoriți timp de 20 de ani.

Actrița Toni Collette divorțează de soțul său, după ce acesta a fost surprins sărutându-se cu o altă femeie

Toni Collette și Dave Galafassi s-au despărțit după un mariaj de 20 de ani. Actrița în vârstă de 50 de ani a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce în presă au apărut mai multe fotografii cu Galafassi alături de o altă femeie. Muzicianul a fost surprins de către paparazzi pe o plajă, în timp ce se săruta cu Shannon Egan, în vârstă de 41 de ani.

„Cu grație și recunoștință anunțăm că divorțăm. Suntem uniți în decizia noastră și ne despărțim continuând să avem respect și grijă unul față de celălalt. Copiii noștri rămân cel mai important lucru pentru noi și vom continua să prosperăm ca familie, deși vom fi într-o formă diferită. Suntem recunoscători pentru susținerea și dragostea pe care ni le acordați pe măsură ce evoluăm și trecem prin această tranziție în mod pașnic. Multe mulțumiri”, a fost postarea comună pe care Toni Collette și Dave Galafassi au făcut-o pe rețelele sociale.

Dave Galafassi a refuzat să vorbească cu jurnaliștii despre imaginile care au apărut în presă.

„Nu vreau să vorbească despre asta”, le-a spus el celor de la Daily Mail Australia.

Toni Collette și Dave Galafassi s-au cunoscut în 2002 la lansarea albumului de debut al trupei lui Galafassi, Metal Detector, în Sydney. Actrița a mărturisit că a doua lor întâlnire a avut loc la doar câteva zile, la o petrecere.

„A fost prima persoană pe care am văzut-o când am intrat pe ușă. M-a sărutat pe obraz și m-am topit. Plănuiam să stau la petrecere zece minute… Am rămas timp de 12 ore. A fost o seară bună”, a declarat Collette pentru The Sydney Morning Herald în 2018.

Toni Collette și Dave Galafassi s-au căsătorit la un an mai târziu de la prima întâlnire, în ianuarie 2003, în cadrul unei ceremonii budiste. Aceștia au împreună și doi copii, Sage Florence, în vârstă de 14 ani și Arlo Robert, în vârstă de 11 ani.

Citește și:
Care este, de fapt, relația actuală dintre Jennifer Lopez și fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people