Motivul pentru care Jenna Ortega, actrița din serialul Wednesday, se confruntă cu un val de critici pe rețelele sociale

Jenna Ortega a dezvăluit că a filmat o secvență din serialul Wednesday în timp ce avea Covid.

Motivul pentru care Jenna Ortega, actrița din serialul Wednesday, se confruntă cu un val de critici pe rețelele sociale

Chiar dacă a avut cel mai bun debut din istoria Netflix, strângând 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial, serialul Wednesday s-a confruntat zilele acestea cu un val de critici dure. Totul a pornit de la un interviu pe care Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday Addams, l-a oferit publicației NME, în care dezvăluia că a filmat scena dansului din episodul al patrulea în timp ce era infectată cu Covid-19.

„Nu sunt o dansatoare și sunt sigură că asta e evident. Am primit melodia cu o săptămână înainte de filmări și am improvizat ce am putut. A fost nebunește fiindcă a fost prima mea zi cu Covid și a fost îngrozitor de filmat”, a povestit Ortega.

„M-am trezit și a fost ciudat, eu nu mă îmbolnăvesc niciodată și când mi se întâmplă nu este prea grav, însă am avut crampe în tot corpul. M-am simțit ca și când aș fi fost lovită de o mașină și aveam un goblin mic care zburda în gâtul meu și îmi zgâria pereții esofagului”, a continuat actrița.

„Am cerut să refilmăm scena dar n-am avut timp. Cred că probabil puteam să o fac puțin mai bine”, a mai spus Ortega, care a dezvăluit și că a luat medicamnete până a primit rezultatul pozitiv.

Așa cum era de așteptat, dezvăluirile actriței au stârnit o adevărată controversă, internauții criticând dur nerespectarea măsurilor de protecție împotriva Covid-19.

„A fost un lucru periculos, lipsit de etică și extrem de egoist, atât din partea ei, cât și din partea regizorilor și producătorilor. Nu există absolut niciun mod pozitiv în care să poți prezenta faptul că o actriță a expus conștient sute de membri ai echipei de filmare la Covid”, a scris o persoană pe Twitter.

„De ce naiba nu a fost trimisă acasă dacă se simțea ca și cum ar fi fost lovită de o mașină și un mic goblin zburda prin gâtul ei?”, a fost comentariul unei alte persoane.

„Jenna Ortega având Covid pe platoul de filmare și lucrând fără mască în preajma altor oameni nu este deloc un lucru de apreciat. Ea nu ar trebui să fie lăudată pentru că lucrează în timp ce este bolnavă”, a mai scris un internaut pe Twitter.

Citește și:
David Beckham, aspru criticat la Premiile Earthshot 2022: „Nu ar trebui să fie sub nicio formă în apropiere'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people