Filme și seriale noi de văzut în luna decembrie 2022 pe Netflix

În luna decembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro și legendarul Mark Gustafson, maestru premiat al tehnicii stop-cadru, reinventează povestea clasică despre celebra marionetă de lemn, semnată de Carlo Collodi. Este vorba despre un tur de forță fantastic, în care Pinocchio pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei. Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Tilda Swinton, Finn Wolfhard fac parte din distribuție.

Premiera: 9 decembrie

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul și regia filmului Glass Onion: A Knives Out Mystery și adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista.

Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate. Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Bron, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint. Lista continuă cu creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți.

Premiera: 23 decembrie

Emily in Paris – sezonul 3

La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta. Producătoarea și vedeta Lily Collins își repetă rolul de Emily Cooper, alături de cei cu care ne-am obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard.

Premiera: 21 decembrie

The Witcher: Blood Origin

Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher, serialul Blood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers. Din distribuție fac parte Michelle Yeoh, Minnie Driver, Lenny Henry, Laurence O’Fuarain, Sophia Brown.

Premiera: 23 decembrie

Lady Chatterley’s Lover

Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei. Această nouă ecranizare a romanului scris de D. H. Lawrence îi are în rolul principale pe Emma Corrin și Jack O’Connell.

Premiera: 2 decembrie

CONȚINUT VIDEO ELLE

White Noise

O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță. Distribuția filmului este una remarcabilă: Adam Driver, Greta Gerwig, Raffey Cassidy, Don Cheadle, Jodie Turner-Smith.

Premiera: 30 decembrie

Firefly Lane – sezonul 2, partea 1

Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna? Este interesant de urmărit relația lor de prietenie din perspectiva a două persoane care au făcut alegeri diferite în viață.

Premiera: 2 decembrie

„Sr.”

Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera cineastului inovator Robert Downey Sr.

Premiera: 2 decembrie

Burning Patience

Un tânăr devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o atrage pe femeia visurilor sale.

Premiera: 7 decembrie

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Partea 2

Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului.

Premiera: 9 decembrie

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery

Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație. Din distribuție fac parte Will Arnett, Jason Bateman și Maya Rudolph.

Premiera: 15 decembrie

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

Un jurnalist și documentarist apreciat face o călătorie onirică introspectivă ca să se împace cu trecutul și prezentul, dar și cu originea sa mexicană.

Premiera: 16 decembrie

I AM A KILLER – Sezonul 4

Fapte premeditate, accidente tragice sau autoapărare? Criminalii își rememorează faptele cumplite care le-au adus închisoarea pe viață.

Premiera: 21 decembrie

Treason

Viitorul promițător al unui agent MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență. O mini-serie plină de scene de acțiune.

Premiera: 26 decembrie

7 Women and a Murder

Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei.

Premiera: 28 decembrie

Citește și:
Cele mai sexy 10 filme din 2022, la care merită să te uiți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video