Meghan Markle și Prințul Harry, așa cum nu i-ai mai văzut! Primele imagini din documentarul lor realizat de Netflix

Documentarul „Harry și Meghan” va avea șase episoade și va fi lansat în această lună pe Netflix.

Meghan Markle și Prințul Harry, așa cum nu i-ai mai văzut! Primele imagini din documentarul lor realizat de Netflix

Netflix a lansat primul trailer al mult așteptatului documentar despre viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Intitulat „Harry și Meghan”, serialul documentar va avea șase episoade și va fi lansat în această lună pe platforma de streaming.

Trailer-ul cuprinde o serie de imagini alb-negru cu faimosul cuplu, realizate în diferite momente din viața celor doi. Printre acestea se numără și fotografii cu Meghan Markle însărcinată, de la nunta din 2018, dar și din timpul unei călătorii în Africa. În plus, pe lângă momentele de bucurie, trailer-ul prezintă și situațiile grele prin care cei doi au trecut, Meghan Markle fiind surprinsă într-una dintre imagini în timp ce își ștergea lacrimile.

De asemenea, trailer-ul dezvăluie și motivele pentru care cei doi au dorit să realizeze acest documentar, Prințul Harry declarând că „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise. A trebuit să fac tot ce e posibil pentru a-mi proteja familia.”

„Când miza e atât de mare, nu are mai mult sens să auzi povestea de la noi?”, a completat Meghan Markle.

Recent, în cadrul unui interviu acordat publicației Variety, Meghan Markle a vorbit despre serialul documentar realizat de Liz Garbus, dar și despre aportul pe care regizoarea îl are în dezvoltarea acestui proiect.

„Este plăcut că putem încredința povestea noastră cuiva – un regizor experimentat, a cărui muncă o admir de mult timp – chiar dacă asta înseamnă că s-ar putea să nu fie așa cum am fi spus-o noi. Dar nu de asta o spunem. Îi încredințăm povestea noastră altcuiva, iar asta înseamnă că va trece prin lentila lui.”

În urmă cu câteva luni, mai multe surse au declarat pentru Page Six că producătorii show-ului au fost consternați de faptul că mărturisirile pe care Prințul Harry le-a făcut în cartea sa biografică nu se potrivesc deloc cu declarațiile din documentar.

„Multe lucruri din serial contraziceau ceea ce a scris Harry, așa că asta a fost o problemă”, a dezvăluit o sursă importantă de la Netflix. „Apoi, Harry și Meghan au făcut cereri semnificative [către realizatori] pentru a reveni asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat, pentru propriul lor proiect”, a adăugat sursa.

Page Six a mai anunțat și că Meghan Markle și Prințul Harry își doreau ca marea lansare să aibă loc în 2023. Cei doi ar fi vrut să amâne lucrurile pentru a putea edita o mare parte dintre scenele filmate. În plus, se pare că decizia ar fi avut legătură cu moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceștia își doreau să elimine o parte dintre lucrurile pe care le-au spus despre Regele Charles al III-lea, Regina Consoartă Camilla, Prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Citește și:
Semnificația ținutelor purtate de Kate Middleton la întâlnirea cu președintele Africii de Sud

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people