Care este, de fapt, relația actuală dintre Jennifer Lopez și fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Potrivit mai multor surse, Jennifer Lopez și Jennifer Garner se înțeleg de minune și chiar își vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

Care este, de fapt, relația actuală dintre Jennifer Lopez și fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

O familie mare și fericită! Așa par să stea lucrurile în cazul lui Jennifer Lopez, Ben Affleck și Jennifer Garner. Potrivit HollywoodLife, J.Lo, actuala soție a actorului, și Garner, fosta soție a acestuia, sunt extrem de apropiate și chiar își vor dărui cadouri de Crăciun.

„Vor face schimb de cadouri anul acesta de Crăciun, au o relație foarte bună. Există un respect și o apreciere reciprocă reală datorită copiilor. Sunt atât de fericiți și asta face ca totul să funcționeze”, a declarat o sursă.

Jennifer Lopez are doi copii, Max și Emma, în vârstă de 14 ani, din relația cu Marc Antony, iar Ben Affleck are trei copii împreună cu Jennifer Garner: Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Sam, în vârstă de 10 ani.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Potrivit unei alte surse, Lopez și Garner s-au apropiat foarte tare de când cântăreața s-a căsătorit cu Affleck, în urmă cu câteva luni.

„J.Lo este atât de recunoscătoare că prietenia ei cu Jen a devenit mai puternică în ultimele câteva luni. A avut parte de un final de basm și este recunoscătoare că a format o legătură cu adevărat minunată cu Jen. Se înțeleg de minune, iar lucrurile chiar nu ar putea fi mai bune.”

În plus, un alt apropiat a declarat că J.Lo și Garner își vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

„J.Lo și Jennifer știu că acum fac parte una din viața celeilalte pentru totdeauna și, de asemenea, și-au dat seama cât de multe au în comun – mai ales când vine vorba de parenting. Își trimit mesaje în legătură cu copiii lor și amândouă sunt mame atât de implicate încât chiar au creat o legătură din această cauză. Se vor vedea de sărbători și există doar dragoste între ele.”

Acesta a mai adăugat și că „J.Lo știe că Jen iubește activitățile în aer liber și grădinăritul și îi va lua ceva legat de acest lucru de Crăciun.”

Citește și:
Gestul romantic făcut de George Clooney pentru soția sa, Amal, pe covorul roșu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people