Actorii din The Crown reacționează la criticile aduse serialului de către familia regală britanică

Actrița Emma Corrin a vorbit despre știrile conform cărora familia regală britanică nu apreciază modul în care Prințesa Diana a fost portretizată în serialul The Crown.

Actorii din The Crown reacționează la criticile aduse serialului de către familia regală britanică

Actrița Emma Corrin, care o interpretează pe Prințesa Diana în cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, speră că cei care îl vor viziona vor aprecia show-ul TV în ciuda criticilor.

Actrița în vârstă de 24 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre știrile conform cărora familia regală britanică și membri ai Parlamentului britanic nu apreciază modul în care Prințesa Diana a fost portretizată în serialul The Crown și cum este prezentată căsătoria Dianei cu Prințul Charles.

„Este o situație dificilă. Cred că toți cei care am fost implicați în serial am încercat și încercăm să le reamintim tuturor că serialul în care am jucat este ficțiune, într-o foarte mare parte. Evident, are rădăcini în realitate și unele evenimente sunt reale, însă scenariile lui Peter Morgan sunt ficțiune”, a declarat ea.

Actrița britanică a precizat că înțelege de ce unii oameni au probleme în a accepta faptul că o persoană reală și atât de iubită cum a fost Diana este portretizată într-un anumit mod în serial. „Înțeleg de ce unii oameni sunt supărați, pentru că acum vorbim de istorie. Și încă în ceea ce o privește pe Diana, lucrurile care s-au întâmplat sunt încă proaspete în memoria oamenilor. Chiar înțeleg de ce unii se supără însă noi am interpretretat aceste roluri ca pe niște personaje complexe, nu ca pe persoane reale”.

„Aceasta este Diana, versiunea din The Crown. Un rol. Este un lucru de care am ținut cont. Nu înlătură presiunea și responsabilitatea pe care le-am simțit, însă a fost mai ușor pentru mine gândindu-mă că este un rol”, a subliniat actrița într-un interviu pentru E! News.

Potrivit mai multor surse foarte apropiate de familia regală britanică, mai mulți membri ai familiei nu sunt deloc mulțumiți de modul în care sunt prezentate unele evenimente în cel mai recent sezon al serialului The Crown.

Acțiunea din cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, abia lansat pe Netflix, începe undeva la sfârșitul anilor ’70, când Regina Elisabeta a II-a, dar și familia, încearcă să găsească o mireasă potrivită pentru Prințul Charles, jucat de actorul Josh O’Connor. Noua serie se concentrează pe relația Prințului Charles cu Lady Diana Spencer (Emma Corrin), devenind în cele din urmă Prințesă de Wales.

Biograful regal Penny Junor a declarat pentru The Times of London că Prințul Charles va fi „incredibil de supărat” pentru o scenă în care Lordul Mountbatten (Charles Dance) îi trimite o scrisoare în care susține că familia regală este dezamăgită de relația dintre Charles și Camilla Parker-Bowles (Emerald Fennell).

„Este cel mai crud, injust și oribil portret dintre aproape toate care au existat până acum”, a declarat Junor, acuzându-l pe Peter Morgan, creatorul serialului, că „a inventat lucruri pentru a face o dramă costistitoare”, iar poziția Lordului Mountbatten față de relația dintre Charles și Camilla „nu este deloc corespunzătoare din punct de vedere istoric”.

Mai multe surse apropiate Prințului Charles au declarat pentru The Mail on Sunday că „Prințul crede că serialul prezintă deloc favorabil lucruri care s-au întâmplat în vremuri dificile de acum 25 sau 30 de ani fără a lua în considerare sentimentelor celor implicați”.

„Nu este corect, în special pentru că foarte multe lucruri din cele care au fost prezentate nu reprezintă adevărul”, a declarat o sursă, precizând că Prințul Charles crede că relația lui cu Camilla este prezentată „într-o lumină deloc favorabilă. Este trolling cu un buget de Hollywood”.

Se pare că nici Prințul William nu este deloc fericit cu modul în care serialul prezintă viața familiei sale. Un prieten apropiat al acestuia a declarat că Prințul William „este foarte supărat deoarece părinții lui sunt exploatați și prezentați într-un mod fals, simplistic, doar pentru a face niște bani”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Serialul prezintă anumite scene despre care multe surse din apropierea familiei regale britanice spun că nu au avut loc niciodată. Este vorba despre abuzurile verbale ale lui Charles în ceea ce o privește pe Prințesa Diana și faptul că, la repetiția de dinaintea nunții, Diana l-a confruntat pe Charles cu privire la relația lui cu Camilla.

Citește și:
Filme și seriale pe care merită să le urmărești în această perioadă

Foto: PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video