Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că nu o iubește, chiar în noaptea de dinaintea nunții

Este doar una dintre dezvăluirile dintr-un nou documentar ce are ca subiect interviul celebru în care Diana a vorbit despre mariajul cu Prințul Charles.

Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că nu o iubește, chiar în noaptea de dinaintea nunții

Penny Thornton, astroloaga pe care Prințesa Diana a început să o viziteze începând cu anul 1986, susține că Prințul Charles i-ar fi spus Prințesei Diana că nu este îndrăgostit de ea chiar în noaptea de dinaintea nunții, pentru ca aceasta să nu aibă așteptări nerealiste de la acest mariaj. Prințesa de Wales ar fi fost devastată și ar fi vrut să renunțe la nuntă.

Declarația lui Thornton poate fi văzută în noul documentar The Diana Interview: Revenge Of A Princess, care se va lansa astăzi și care promite să facă o serie de dezvăluiri explozive. Un alt personaj care apare în acest documentar este James Colthurst, un medic apropiat de Prințesa Diana în perioada în care aceasta lucra ca dădacă înainte de a face parte din familia regală britanică.

„Țin minte că începuse să devină din ce în ce mai scandalizată de ce se întâmplă și că întreaga organizație, așa cum o vedea ea, încerca să sprijine relația dintre Camilla și Prințul Charles. Avea momente de furie extremă în care voia să lovească salteaua cu racheta de tenis”, povestește James Colthurst.

Documentarul spune povestea din culise a realizării interviului pe care jurnalistul Martin Bashir l-a luat Prințesei Diana, în care aceasta a vorbit pe larg despre problemele din căsnicia ei cu Prințul Charles. Jurnalista regală Jenny Bond susține că Prințesa de Wales a acceptat acest interviu pentru că i se interzicea să vorbeacă public despre mariaj. „Era atunci sau niciodată.” Divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles s-a finalizat pe 24 august 1996 și a atras toată atenția presei.

Fratele Prințesei Diana, Earl Charles Spencer, susține că jurnalistul Martin Bashir s-a folosit de documente false pentru a câștiga încrederea familiei. BBC a declarat că va începe o anchetă proprie în acest sens.

Citește și:
3 metode de a conviețui cu partenerul în perioada pandemiei (chiar și când nu vrei să-l mai vezi!)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people