Osteozone pentru prevenirea osteoporozei

Osteozone, un produs al companiei Ozone Laboratories Pharma, parte a grupului Labormed, este o formula complexa de calciu ce asigura nutrientii necesari pentru formarea si mentinerea unei mase osoase rezistente

Osteozone pentru prevenirea osteoporozei

Ingredientele active ale Osteozone – calciul, magneziul si vitaminele C, K1, B6 si D3 – intervin in formarea matricei osoase, in perioada de crestere sau dupa fracturi pentru mineralizarea oaselor.

Pentru ca un tratament sa fie eficient, Osteozone trebuie adminstrat pe o perioada mai mare de timp. Din acest motiv, compania Labormed pune la dispozitia consumatorilor in farmacii in perioada iulie-august o oferta speciala: pentru 1 tub de de Osteozone cumparat primesti un al doilea tub cadou. Osteozone, este un supliment alimentar ce contine 20 de tablete efervescente.

Se administreaza o tableta pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa, obtinandu-se o bautura revigoranta cu aroma de portocala.
Pretul recomandat este de 15,7 lei.

Pentru a avea o viata sanatoasa si pentru un sistem osos fara probleme, se recomanda ca, pe langa aportul adecvat de calciu sa aveti o viata activa, cu mult timp petrecut in natura sau facand miscare, plimbari si sport.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet