După incendiul de la Matei Balș, Toni Grecu a fost transferat, alături de alți pacienți

După incendiul de la Matei Balș din această dimineață, Toni Grecu, fondatorul Divertis, a fost transferat la spitalul Sf. Pantelimon alături de alți pacienți.

După incendiul de la Matei Balș, Toni Grecu a fost transferat, alături de alți pacienți

Incendiul de la Matei Balș, izbucnit în această dimineață în jurul orei 5, a făcut 4 victime până la această oră. Este vorba despre trei pacienți care au fost găsiți carbonizați de către salvatori, dar și de o persoană găsită în viață, dar care nu a mai putut fi salvată.

Nu se știe deocamdată cauza pentru care a izbucnit incendiul de la Matei Balș. Informațiile oficiale arată că focul a izbucnit într-un salon de la parterul Pavilionului 5, o secție dedicată pacienților care suferă de Covid-19. La ora 7.20 în cursul acestei dimineți, Raed Arafat, șeful DSU, prezent la fața locului, a anunțat că s-a încheiat evacuarea pacienților și că incendiul a fost lichidat. El a declarat că nu mai sunt alte persoane grav rănite, respectiv nu sunt pacienți care au suferit arsuri. De asemenea, acesta a spus că incendiul nu a afectat o secție ATI, așa cum se presupunea inițial. Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului, a declarat că pacienții care au decedat erau în stare medie spre gravă, și că aveau mască de oxigen.

Peste 100 de pacienți au fost evacuați după incendiul de la Matei Balș, unii dintre ei fiind transferați în alte spitale din București. Printre aceștia se numără și Toni Grecu, fondatorul grupului Divertis, care se afla în spital de peste două săptămâni, după ce dezvoltase o formă de Covid-19 care necesita oxigen.

Soția acestuia a anunțat că Toni Grecu a fost transferat la Spitalul Sfântul Pantelimon, alături de alți pacienți. Acesta se afla în același pavilion în care a avut loc incendiul.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea. „Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”.

După incendiul de la Matei Balș, Departamentul pentru Situații de Urgență a creat două linii telefonice pentru rudele pacienților. Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt: 021.206.93.98 și 021.264.85.15.

Citește și:
Te-ai infectat cu coronavirus după prima doză de vaccin: care este procedura? Explicațiile medicului Valeriu Gheorghiță

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet