Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a fost internat în spital cu Covid-19

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, potrivit surselor medicale.

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a fost internat în spital cu Covid-19

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis, a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. 

Surse medicale au declarat pentru GÂNDUL.RO că umoristul și omul de televiziune Toni Grecu se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate ar fi una îngrijorătoare. Aceleași surse au transmis că Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii. „Toni Grecu este la spitalul „Matei Balș.” A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru GÂNDUL.RO.

În cursul zilei de azi, joi, 21 ianuarie, sursele medicale au susținut că starea de sănătate a lui Toni Grecu s-a îmbunătățit și că el ar putea fi externat zilele următoare, potrivit sursei citate.

Cristina Grecu, soția lui, a ieșit public și a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a lui Toni Grecu pentru Libertatea. „Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea.

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, a fondat alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin grupul umoristic Divertis.

Toni Grecu a putut fi urmărit începând cu luna septembrie a anului 2020 în emisiunea de satiră online „Știrea mea” de pe Aleph News, în cadrul căreia dezbătea subiectele și știrile momentului cu umor. În octombrie 2020, Toni Grecu a vorbit în emisiune despre pandemia de Covid-19 și schimbările pe care le-a produs în viețile noastre. „Referitor la telemuncă. Eu plec în fiecare dimineață de acasă din reflex. Mă duc în parcare, iau mașina și mă duc la muncă. Partea proastă este că eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraș, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma și îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viață, cu oameni frumos îmbrăcați, bărbații cu cravate și femeile cu tocuri, intrând veseli dimineața și ieșind triști seara”, a declarat Toni Grecu în emisiunea „Știrea mea.”

Citește și:
Medicul Virgil Musta răspunde celor mai comune întrebări despre vaccinare

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people