7 moduri neașteptate prin care poți să arzi mai multe calorii

Activitățile zilnice îți pot crește ritmul de ardere al caloriilor! Chiar dacă este important să ai un stil de viață echilibrat, care să includă antrenamente sportive regulate, merită să te gândești că este posibil să arzi calorii și atunci când faci alte lucruri.

7 moduri neașteptate prin care poți să arzi mai multe calorii

De exemplu, știai că arzi calorii în timp ce dormi? 400 de calorii depind de cât de mult te miști în timpul somnului. Iată o selecție de activități, la care nu te-ai fi așteptat, prin care arzi calorii!

1. Grădinăritul

Să arzi calorii prin grădinărit este un bonus pentru cele pasionate. Se pare că o sesiune de 3 ore în grădină este echivalentul a unei ore întregi petrecute la sală. Cei care petrec mai mult de 5 ore în grădină pe săptămână pot arde aproximativ 19.000 de calorii pe an. Cred că este timpul să ieși în grădină – plantele tale au nevoie de puțină atenție.

2. Ieși la plimbare cu câinele

Plimbarea pe care o faci alături de animalul tău de companie în parc este câștigătoare în arderea caloriilor. Sigur că depinde cât de repede și cât de mult mergi, dar dacă petreci mai mult de o oră plimbându-te, vei arde în jur de 200 de calorii. Aerul proaspăt este foarte benefic pentru tine!

3. Este timpul pentru curățenie generală

Să faci curat este o altă activitate care te menține în formă. Gândește-te cât de mult te apleci și te întinzi, atunci când trebuie să cureți podeaua, să dai cu aspiratorul sau să ștergi praful. Dacă adaugi în ecuație și spălatul și călcatul hainelor, fii sigură că ai atins nivelul de activitate fizică de care ai nevoie. O idee foarte bună este să lași toate produsele de curățat într-un singur loc și să te întorci de fiecare dată când ai nevoie de unul dintre ele. În acest fel, poți arde chiar și 300 de calorii!

4. Dansează atunci când poți

Multe persoane tind să treacă cu vederea faptul că poți arde suficient de multe calorii atunci când dansezi. În funcție de înălțimea și greutatea ta, ai putea arde chiar și 500 de calorii pe oră dacă te distrezi foarte tare! Dacă preferi melodiile lente, probabil rezultatul nu va fi același.

5. Spală-ți mașina!

Ai putea pierde foarte multe calorii dacă decizi să îți speli singură mașina. Iar dacă faci o treabă bună și speli și exteriorul și interiorul, probabil îți va lua în jur de 2 ore și vei pierde aproximativ 500 de calorii.

6. Ieși la shopping!

Oricine merge la cumpărături în apropierea unei sărbători sau atunci când sunt reduceri, se va alege cu o durere incredibilă de picioare, și pe bună dreptate! Poți să mergi kilometri întregi în căutarea cadourilor perfecte. Nu uita că mersul pe jos, îngreunat de cât mai multe cumpărături, te va ajuta să pierzi și mai multe calorii.

7. Uită-te la televizor

Poate sună puțin nebunesc, dar și atunci când te relaxezi poți arde calorii. O oră petrecută în fața televizorului te-ar putea ajuta să scapi de 60 – 70 de calorii. Dacă urmărești un sport, săritul în sus și în jos de bucurie, atunci când echipa ta favorită marchează, va fi și mai benefic pentru tine!

Citește și:
7 lucruri care îți accelerează metabolismul în mod natural

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet