Cele mai excentrice zodii în materie de sex

Modul în care sunt aliniate planetele în momentul în care ne naștem determină semnul zodiacal ce ne va guverna pentru tot restul vieții.

Cele mai excentrice zodii în materie de sex

Acest lucru influențează nenumărate particularități ale personalității noastre și uneori constituie explicația pentru unele alegeri sau talente de care dăm dovadă.

Iar această influență a semnului zodiacal se răsfrânge și asupra abilităților sexuale, astfel cele trei semne fixe dau dovadă de energie inepuizabilă, iar semnele de foc stăpânesc arta partidelor de sex spontane.

Însă, există patru zodii ce reușesc să ocupe locurile fruntașe în topul sexual și sunt adevărați maeștri ai întâlnirilor dintre așternuturi.

Iată care sunt acestea:

Scorpion

Este un lucru deja cunoscut, Scorpionul se plasează în topul celor mai abile zodii în rendez-vous-urile dintre așternuturi. Acest semn de Apă reușește să își uimească partenerii datorită sincerității și a disponibilității demonstrate în materie de sex. Scorpionul are fetișuri ce ar putea ridica multe sprâncene, însă, poți fi sigură că o partidă de sex cu un reprezentant al acestui semn, deși poate bizară, îți va rămâne în amintire pentru mult timp!

Săgetător

Semn al aventurilor, Săgetătorul are nevoie cronică de experiențe noi, iar sexul este un domeniu în care plictiseala este cel mai de temut inamic. Nativii acestui semn de Foc sunt dispuși să încerce orice, de dragul experienței, și se hrănesc cu aventură. De aceea, nu vei avea niciodată parte de partide de sex asemănătoare cu un Săgetător!

CONȚINUT VIDEO ELLE

Capricorn

Fațada elegantă și conservatoare a Capricornului ascunde, de fapt, un adevărat zeu al sexului, ce lasă manierismele odată cu hainele. Acest semn de Pământ nu vede niciun impediment în a da ordine între așternuturi, în timp ce te seduce în mod definitiv cu doza de senzualitate cu care sunt înzestrați. În plus, nevoia de a fi întotdeauna cel mai bun nu îi va permite să aibă o prestație dezamăgitoare în timpul sexului.

Vărsător

Excentricul zodiacului, Vărsătorul, nu are parte doar de inteligență, ci reușește să găsească întotdeauna modalități noi de a-și satisface partenerul sexual. Ciudățenia ce îl caracterizează se manifestă și între așternuturi, astfel nu vei avea parte de momente de plictiseală, dacă partenerul tău este un nativ al acestei zodii.

Citește și:
Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video