Toma, băiatul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani. Mesajul emoționant transmis de artist

Toma, băiețelul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani, iar cu ocazia asta artistul a transmis un mesaj înduioșător.

Toma, băiatul adoptat de Horia Brenciu, a împlinit 8 ani. Mesajul emoționant transmis de artist

Toma, băiatul pe care Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, l-au adoptat în urmă cu mai mulți ani, a împlinit 8 ani, iar artistul a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Pe contul personal de Instagram, Horia Brenciu a publicat o imagine cu Toma, alături de un mesaj înduioșător cu ocazia zilei lui de naștere.

„De 8 ani, de fiecare dată când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt și să iubesc și să mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ! Toma, iubirea mea, la mulți ani!”, a fost mesajul scris de Horia Brenciu  pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

„Ne cresc copiii…”, a adăugat artistul pe rețelele de socializare, alături de un video cu un tort pentru fiul lui, Toma. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

De asemenea, și Alice Dumitrescu a împărtășit pe Instagram o serie de imagini adorabile cu Toma. 

„De 8 ani sunt cea mai fericită mamă a celui mai minunat băiat. A patra minune din viața mea! La mulți ani, Toma!”, a scris Alice Dumitrescu. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Alice Adriana Dumitrescu Brenciu (@alicedumitrescu)

Horia Brenciu și partenera lui, Alice Dumitrescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au cunoscut în 1995 la TVR și s-au căsătorit în 2014, după opt ani de relație.

Artistul și soția lui, Alice Dumitrescu, o au împreună pe Mina, iar producătoarea TV mai are doi copii, pe Andreea și Maria, din relații anterioare. Cântărețul și partenera lui de viață l-au adoptat pe Toma în urmă cu mai mulți ani. 

În emisiunea „Profesioniștii” de la TVR 1, artistul a vorbit despre cum a decurs adopția fiului său. 

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Citește și:
Fiica Andreei Marin, surpriză de proporții pentru părinți: „Violeta s-a calificat pentru faza de peste hotare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people