Horia Brenciu dezvăluie detalii inedite despre căsnicia cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și partenera lui, Alice Dumitrescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Horia Brenciu dezvăluie detalii inedite despre căsnicia cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul și producătoarea TV s-au cunoscut în 1995 la TVR. S-au căsătorit în 2014, după 8 ani de relație. Au împreună o fată, pe nume Mina, iar Alice Dumitrescu mai are doi copii, pe Andreea și Maria, din relații anterioare. De asemenea, cântărețul și soția lui mai au un băiat, pe nume Toma, pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, „Sarabanda”, la TVR, „Asul din mânecă”, la Național TV, și filmul serial „Om sărac, om bogat”, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”

Horia Brenciu a mărturisit că s-a apropiat foarte repede de fetele pe care soția lui le are din relații anterioare.

„Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop.” Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol.”

În ceea ce privește secretele relației lor de lungă durată, artistul a dezvăluit că în cazul lor romantismul joacă un rol important. 

„Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun”, a spus Horia Brenciu pentru VIVA!.

Citește și:
Adda trage un semnal de alarmă pe internet: „Este extrem de grav ce se întâmplă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people