Adda trage un semnal de alarmă pe internet: „Este extrem de grav ce se întâmplă…”

Adda se confruntă cu grave probleme de sănătate, însă acum a apărut o nouă situație care îi creează probleme.

Adda trage un semnal de alarmă pe internet: "Este extrem de grav ce se întâmplă..."

Adda se confruntă cu grave probleme de sănătate, însă acum a apărut o nouă situație care îi creează mari probleme. Artista a descoperit existența mai multor site-uri care comercializează diverse produse pentru slăbit și care se folosesc ilegal de imaginea ei.

Adda a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își avertizează fanii că imaginea sa a fost folosită fără acordul ei pe un site care vinde produse pentru slăbit, mai mult chiar fotografiile au fost trucate, chipul artistei fiind folosit pentru a da impresia că ea este în imaginile respective.

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit și ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU. Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat etc.

Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune. Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă, o parte din acele persoane, din păcate, au apucat să comande… „, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda a dezvăluit în urmă cu mai bine de o lună care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Cântăreața mărturisea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci că va urma o perioadă un tratament agresiv.

La vremea respectivă, Adda a precizat că se va retrage pentru un timp din lumina reflectoarelor, însă le-a promis fanilor că va păstra legătura cu ei prin intermediul rețelelor de socializare și le va povesti cum evoluează boala ei pe măsură ce a început tratamentul. În cadrul unui interviu recent pentru impact.ro, artista a făcut noi mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea.”

Cântăreața a povestit că în România se tratează cu dificultate afecțiunea de care suferă. Adda a precizat că este destul de greu de aflat de unde a luat aceste două bacterii, borelioza și bartonella.

„Borelioza și bartonella sunt două bacterii. E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise și de către țânțari. Ești la o terasă, la mare, sau la petrecere, de exemplu, lângă un lac, un țânțar te înțeapă și pe tine, după un altul. Nu am fost niciodată mușcată de căpușă, nu mi s-a descoperit această insectă în piele sau urmele vreunei mușcături. Poate fi și de la țânțar, pleoșniță, congenital. Din păcate, acestea sunt lucruri care în România nu prea se discută. În România se tratează foarte greu această afecțiune, sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta.”

În ceea ce privește tratamentul care mai durează doi ani, Adda trebuie să ia 26 de pastile pe zi timp de patru luni, iar ulterior va face injecții în următoarele 18 luni. 

„Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. (…) Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.”

Citește și:
Adelina Pestrițu, confesiuni despre creșterea fiicei sale, Zenaida: „Încerc să mă autocontrolez'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people