Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să devină cunoscut. Declarațiile artistului: „Alergam în fiecare zi”

Horia Brenciu a dezvăluit ce meserie a avut înainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi.

Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să devină cunoscut. Declarațiile artistului: „Alergam în fiecare zi”

Horia Brenciu este printre cei mai cunoscuți artiști din România, care se poate mândri cu o carieră longevivă și un număr impresionant de concerte și apariții TV. Carisma și vocea i-au garantat succesul, însă viața lui nu a fost mereu înconjurată de faimă.Artistula avut o cu totul altă meserie înainte de a ajunge pe marile scene.

Horia Brenciu, despre primele sale meserii

Fostul jurat de laVocea Românieise bucură acum de comunitatea mare de fani și de invitațiile la evenimente mondene. Deși mulți îl recunosc acum, puțini știu cu ce se ocupa artistul înainte să își înceapă cariera în muzică. Recent, Horia Brenciu a vorbit despre meseria sa și cum decurgea o zi obișnuită din viața lui.

Horia Brenciu a fost curier și livra pachete unor firme mari din Brașov. Acesta a declarat că nu îi pare rău deloc că a avut această meserie, cu toate că a fost una foarte solicitantă. Totuși, după o perioadă în care a livrat plicuri,artistulși-a îndreptat atenția spre o carieră în televiziune. Așa a ajuns să devină reporter la TVR și a povestit cum a ratat o șansă unică.

„Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.”, a povestit Horia Brenciu într-un interviu pentru  OK! Magazine.

Artistul își amintește tot din acea perioadă

Artistul își amintește cu lux de amănunte perioada când era reporter și apărea în fața telespectatorilor, dar și celebra emisiune „Robingo”, pe care a prezentat-o cu drag.

„Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov… Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a mai spus Horia Brenciu pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Jorge, dezvăluiri despre problemele din relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people