Horia Brenciu, declarații sincere despre rolul de tată

Horia Brenciu a vorbit despre cum se descurcă și cum se simte în rolul de tată. Ce a declarat celebrul artist?

Horia Brenciu, declarații sincere despre rolul de tată

Horia Brenciu pare să se descurce de minune în rolul de tată și cu fiecare ocazie vorbește cu emoție despre familia lui. Artistul și soția lui, Alice Dumitrescu, o au împreună pe Mina, iar producătoarea TV mai are doi copii, pe Andreea și Maria, din relații anterioare. Cântărețul și partenera lui de viață mai au un băiat, pe nume Toma, pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

Horia Brenciu a făcut mărturisiri sincere despre rolul de tată în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!. Cântărețul a povestit că încearcă să înțeleagă gândurile fiecărui copil, fiindu-le alături în fiecare etapă din viața lor. 

„Cu dragoste, fără orgolii, cu deschidere, fără impuneri de idei sau alte principii „mature.” Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Până acum, totul decurge conform planului.”

În ceea ce privește relația dintre Mina și Toma, care sunt mai apropiați de vârstă, Horia Brenciu a dezvăluit că se înțeleg foarte bine și au o legătură specială. 

„Toma a intrat în viața noastră încă din prima zi de viață și toată lumea s-a îndrăgostit de el. El și Mina sunt doi frați în toată puterea cuvântului. Când nu sunt împreună, mereu întreabă unul de celălalt. Anul ăsta, Toma face 8 ani și își dă seama din ce în ce mai mult de responsabilitățile unui bărbat. De Mărțișor, de exemplu, a realizat că a avea patru fete în casă nu e deloc ușor”, a declarat Horia Brenciu pentru revista VIVA!.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au cunoscut în 1995 la TVR. S-au căsătorit în 2014, după 8 ani de relație. 

Horia Brenciu a vorbit cu mai multe ocazii despre fiul lui, Toma, pe care el și partenera lui l-au adoptat. În emisiunea „Profesioniștii” de la TVR 1, cântărețul a făcut o serie de declarații despre cum a decurs acest proces. 

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Citește și:
Fiica vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani. Cum arată Ilinca și ce mesaj emoționant i-a transmis artistul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people