Andreea Berecleanu, declarații inedite despre relația cu soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 6 ani: „Dragostea lui îmi e suficientă!”

Andreea Berecleanu a vorbit despre relația cu soțul ei, după 6 ani de căsnicie, dar și despre timpul împărțit între carieră și familie.

Andreea Berecleanu, declarații inedite despre relația cu soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 6 ani: „Dragostea lui îmi e suficientă!”

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au o relație de mai bine de 10 ani, iar în urmă cu 6 ani și-au unit destinele pentru totdeauna. Cu toate că timpul a trecut, cei doi au rămas la fel de uniți și se bucură zilnic de familia superbă pe care o au. Frumoasa prezentatoare TV este mamă a doi copii, cu care se mândrește de fiecare dată.

Cum se înțeleg Andreea Berecleanu și soțul ei

În ceea ce privește relația cu soțul ei, timpul nu i-a făcut decât mai puternici împreună. Într-un interviu acordat recent, Andreea a vorbit despre căsnicia cu Constantin și cum reușesc să păstreze flacăra aprinsă, chiar și după 10 ani de relație.

Vedeta a declarat că dragostea soțului ei îi este suficientă și în ciuda programelor foarte încărcate ale fiecăruia, reușesc să își facă timp pentru ei și au diverse activități împreună. Când vine vorba despre certurile în cuplu, prezentatoarea a spus că uneori au păreri diferite, însă nu poate spune că sunt divergențe între ei.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!”, a spus Andreea pentru Viva!.

Cum își împarte vedeta timpul între carieră și familie

În ceea ce privește timpul săi liber alocat altor activități, Andreea Berecleanu a spus că are posibilitatea de a-și elibera programul când dorește. Ba mai mult, aceasta a spus că și-a format un obicei de a lua masa cu mama ei în fiecare săptămână, însă când vine vorba de timpul petrecut cu fiul ei, Petru, este ceva mai dificil.

„Am șansa de a-mi lua liber când vreau! Pentru mine, și dacă îmi doresc jumătate de oră să merg pe străzi sau să beau o cafea, se cheamă timp câștigat. Inclusiv viața la biroul meu de comunicare este așa. Mi-am învățat echipa să facă pauze, să avem timp să glumim, să mâncăm împreună la prânz, să facem ședințele întrun ritm firesc, fără tensiuni. Sunt fericită că am asemenea oameni alături, sunt norocoasă. Apoi, îmi fac mereu timp de un prânz cu mama, aproape săptămânal. Pe Petru îl prindem mai greu acum, având mult de studiat, timpul puțin rămas și-l dorește alături de prietenii lui. E de înțeles. Pasiunile mele sunt legate de artă, sub orice formă, și sunt conectată la viața culturală. Inclusiv când merg în străinătate, primul lucru pe care-l fac este să mă uit pe aplicația de pe telefon și să văd ce expoziții sau concerte sunt în orașul respectiv.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Lavinia Pîrva, prima reacție după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost fotografiați la casa artistului

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people