Fiica Andreei Marin, surpriză de proporții pentru părinți: „Violeta s-a calificat pentru faza de peste hotare”

Fiica Andreei Marin i-a făcut mamei sale o surpriză de proporții.

Fiica Andreei Marin, surpriză de proporții pentru părinți: „Violeta s-a calificat pentru faza de peste hotare”

Fiica Andreei Marin este o tânără conștientă de atuurile ei și pune educația pe primul loc. Vedeta a avut mereu grijă să îi ofere acesteia cele mai bune exemple și să o îndrume spre propriul succes. Prezentatoare TV a dezvăluit că, recent, Violeta a surprins-o plăcut cu un rezultat excepțional la un concurs de cultură generală.

Fiica Andreei Marin a obținut rezultate impresionante la un concurs de cultură generală

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., este o elevă model și obține rezultate foarte bune la școală. Vedeta își face părinții mândri de fiecare dată, aceștia aducând mereu cuvinte de laudă la adresa tinerei. De această dată, prezentatoarea TV a povestit, într-un interviu pentru Fanatik, că fiica ei a trecut de o etapă importantă într-o competiție de cultură generală și s-a calificat în etapa internațională.

Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea

Vedeta a precizat că este foarte mândră de reușita fiicei sale și se bucură enorm că nu neglijează educația, având în vedere exemplele pe care le vede în jur la generația ei. Andreea Marin a spus că venirea pe lume a Violetei a fost cel mai fericit moment din viața ei și prețuiește tot ce are. De asemenea, când vine vorba de siguranța copilului ei, prezentatoarea TV a declarat că își păstrează cu greu calmul și demnitatea.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate. Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a mai zis Andreea Marin pentru sursa citată.

Vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu își doresc să devină părinți și nu exclud posibilitatea aceasta, însă nu se grăbesc să facă acest pas. „O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult, a spus vedeta.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au strălucit pe covorul roșu alături de Tom Cruise la premiera filmului „Top Gun: Maverick'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people