Imagine inedită cu Andreea Marin alături de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, apar împreună într-o fotografie, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Imagine inedită cu Andreea Marin alături de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică

Fotografia rară cu Andreea Marin și Radu Ștefan, fiul pe care fostul ei soț, Ștefan Bănică, îl are din relația cu Camelia Constantinescu, a primit o mulțime de aprecieri pe rețelele de socializare. Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți între 2006 și 2013 și au împreună o fiică, Violeta.

Recent, Andreea Marin a publicat pe contul personal de Instagram o imagine alături de fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică, dar și de Radu Ștefan, băiatul artistului. Vedeta a mers cu Violeta la cafeneaua pe care tânărul a deschis-o de ceva vreme în București. Fotografia cu Andreea Marin și Radu Ștefan a fost însoțită și de o descriere prin intermediul căreia l-a lăudat pe acesta pentru afacerea lui și a precizat că este mândră de cum se înțeleg cei doi frați. 

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de @radustefanbanica la cafeneaua sa! Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată! M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe Instagram. 

„Sunteți minunați!”, „Foarte frumoasă legătura dintre voi, de apreciat gestul tău, Andreea! Ștefan e deosebit, într-adevăr, amândoi frățiorii sunt minunați!”, „Ce frumoși sunteți! Luminoși!”, „Asta înseamnă să fii educat, să apreciezi oamenii înainte de orice experiențe. Ador această poză”, sunt câteva dintre comentariile primite la fotografia cu Andreea Marin și Radu Ștefan.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

În luna ianuarie a anului 2022, Radu Ștefan anunța pe rețelele de socializare cu mult entuziasm că are un business în care și-ar fi investit banii câștigați prin propriile forțe: o cafenea în centrul Bucureștiului. De asemenea, și la lansarea afacerii i-a fost alături Violeta, sora sa mai mică, de care este foarte apropiat. 

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco”, a scris tânărul pe Instagram la acea vreme. 

În ceea ce privește relația dintre Andreea Marin și Radu Ștefan, tânărul a povestit în emisiunea Showbiz Report că fosta soție a tatălui său l-a tratat întotdeauna ca pe fiul ei și că ține extrem de mult la ea.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea.”

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic și au organizat o petrecere inedită

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people