Andreea Marin, declarații despre relația cu fiica ei, Violeta: „A avut momente și mai dificile”

Andreea Marin a vorbit despre relația cu fiica ei și cum a trecut Violeta peste perioada dificilă din viața ei.

Andreea Marin, declarații despre relația cu fiica ei, Violeta: „A avut momente și mai dificile”

Andreea Marin este cunoscută pentru firea deschisă și nu se sfiește să împărtășească cu fanii detalii despre viața de familie și ultimele sale proiecte în pregătire.Vedetaa vorbit recent despre relația cu fiica sa, Violeta, care îi semănă leit.

Andreea Marin a vorbit despre relația cu fiica ei

Andreea Marin a vorbit în repetate rânduri despre fiica ei și a lăudat-o cu fiecare ocazie, având motive mari de mândrie. Violeta este pasionată de scris și de muzică și este o tânără ambițioasă, care le calcă pe urme părinților săi faimoși. Andreea Marin a povestit pentru okmagazine.ro că fiica ei a ajuns la o vârstă în care se și sfătuiesc mult, dar au parte și de contraziceri. Trecerea anilor o sperie puțin pe vedetă, însă încearcă să facă față provocărilor.

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea. Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil în acelaşi timp.”

Cu toate că Andreea Marin o lasă peVioletasă experimenteze și să învețe singură, îngrijorările de mamă nu pot fi ascunse, încercând să o ferească de pericole și să o protejeze.

„Există momente când lipsa experienţei îşi spune cuvântul. Nu are cum să simtă anumite pericole aşa cum le simt eu, ca om trecut deja prin mare parte din viaţă. Ea pare o fire mai docilă. Pare, dar nu e deloc! Este foarte încăpăţânată şi-mi seamănă perfect”, a explicat Andreea Marin.

Cum a trecut Violeta peste perioada dificilă din viața ei

Cu toate că este o fire deschisă, Violeta a trecut printr-un moment dificil în perioada pandemiei, când nu a mai mers la școală și a fost departe de colegii ei, socializarea fiind aproape absentă atunci.Andreea Marina povestit că totuși adolescenta și-a păstrat optimismul în acea situație.

„Normal că nu i-a plăcut faptul că nu mai putea să meargă timp îndelungat la şcoală, că trebuia să stea de una singură în camera ei şi să-şi facă lecţiile, în loc să împărtăşească toate aceste lucruri cu colegii de clasă. Fiind un copil sociabil, i-a lipsit ideea de colectiv. Însă, pe de altă parte, când eu îmi făceam probleme, mă uitam în jur şi vedeam tineri care treceau prin depresie, prin momente emoţionale grele, ea mă liniştea. Îmi spunea: «Mama, stai liniştită. Nu am nicio problemă. O să-mi revin, există internetul, ne vedem pe tabletă şi totul va fi bine. O să treacă şi asta!». Desigur, a avut şi momente mai dificile. A avut Covid chiar de ziua ei, dar și de Crăciun, şi de Anul Nou – toate trei la un loc, pentru că e născută în decembrie – şi asta n-a fost deloc uşor”, a declarat Andreea Marin pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Adela Popescu, sfaturi pentru familiile cu mulți copii: „Ei sunt unici și merită tot”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people