Adela Popescu, sfaturi pentru familiile cu mulți copii: „Ei sunt unici și merită tot”

Adela Popescu le-a oferit părinților cu mulți copii sfaturi prețioase despre armonia în familie.

Adela Popescu, sfaturi pentru familiile cu mulți copii: „Ei sunt unici și merită tot”

Adela Popescu este mamă a trei copii și o soție de excepție.VedetașiRadu Vâlcanformează un cuplu de mai mulți ani, iar împreună au trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Actrița este tot timpul cu zâmbetul pe buze și împărtășește de multe ori detalii din viața de familie și cum reușește să facă față provocărilor zilnice.

Adela Popescu, sfaturi pentru părinții cu mulți copii

Printre cele mai frecvente întrebări pe careAdela Popescule primește din partea fanilor se află și cea referitoare la modul în care se descurcă cu cei trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian. De asemenea, vedeta are și un program foarte încărcat cu munca, fiind prezentatoare TV în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. Ei bine, actrița le-a dezvăluit internauților secretul și le-a oferit și un sfat prețios părinților cu mulți copii.

„Toată treaba nu e să reușești să ÎMPARȚI dragostea în mod egal. Toată treaba e să reușești să ÎNMULȚEȘTI dragostea, atenția, timpul, îmbrățișările în mod egal copiilor tăi. Căci ei sunt unici și merită TOT. Iar lumea asta mare li se «arată» în funcție de cât de mult și deplin au cunoscut dragostea, atenția, îmbrățișările noastre…”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Copiii vedetei se înțeleg de minune

Adela Popescu a vorbit recent despre faptul că băieții ei se înțeleg foarte bine, iar certurile încă nu și-au făcut locul în casă. Ba mai mult, Andrei și Alexandru au mare grijă de Adrian și se joacă împreună cu el, fiind chiar și ea surprinsă de relația lor.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a povestit Adela Popescu.

Citește și:
Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, apariție superbă în costum de baie la 55 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people