Adela Popescu, criticată pe rețelele de socializare. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Adela Popescu a fost criticată de internauți pentru stilul ei vestimentar.

Adela Popescu, criticată pe rețelele de socializare. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, care se poate mândri cu o comunitate loială de fani.Prezentatoarea TVeste activă și pe rețelele de socializare, unde împarte timpul ei cu internauții. Cu toate acestea, nu a fost ocolită de critici.

Adela Popescu, criticată pentru stilul vestimentar

Adela Popescueste tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar aceeași atitudine o menține și în fața criticilor. Vedeta este zilnic în atenția publicului, fie prin aparițiile televizate, fie pe rețelele de socializare. Aceasta încearcă de fiecare dată să inspire prin ținutele relaxate, în care se simte confortabil și încrezătoare. Însă, se pare că internauții i-au criticat ținutele.

Adela Popescu a fost aspru criticată pentru stilul vestimentar, iar răutăcioșii au acuzat-o că nu își alege piese vestimentare care să o pună în valoare. Soția luiRadu Vâlcannu s-a sfiit și le-a transmis un mesaj criticilor de pe Internet.

„Ce te îmbraci așa larg și deșalat? Mulează-te și tu puțin! Fii și tu mai sexy, mai atrăgătoare! Pune și tu o rochiță! Fii mai feminină! Te ascunzi pentru că ai câteva kg în plus! Ai slăbit și nu-ți stă bine! Ești frumoasă, dar…!” Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecăți cu care am trăit mereu! Dar sunt și vorbe care pot răni profund, dacă nu ești sigur(ă) pe tine.”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

Ce mesaj a transmis vedeta

De asemenea, Adela Popescu a mai spus și să vorbele dure legate de aspectul fizic la adresa unei persoane lipsită de încredere pot răni enorm.

„Ce vreau să spun este că felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după băieți (fiecare după ai ei, da? 🙂 De fapt.. nu cred că trebuie să mă justific. N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să trăiești pentru alții, așa că #stopprejudecăților. Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă.”, a precizat Adela Popescu.

Citește și:
Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people