Cum își împarte Adela Popescu timpul între cei trei copii ai săi: „Mă simt vinovată”

Adela Popescu a vorbit despre timpul petrecut cu copiii și cum își împarte timpul.

Cum își împarte Adela Popescu timpul între cei trei copii ai săi: „Mă simt vinovată”

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, dar și o mamă de nota 10. Artista se bucură zilnic de timpul petrecut cu cei trei băieți ai săi, care se fac tot mai mari pe zi ce trece. Vedeta nu îi neglijează nici pe fanii de pe rețelele de socializare, care sunt tot timpul la curent cu ultimele noutăți din viața prezentatoarei TV.

Vedeta postează adesea pe contul ei de Instagram imagini cu copiii ei și activitățile pe care le fac împreună. Cu toate acestea, artista a mărturisit că nu este ușor să fii mamă a trei copii și să te descurci și cu o carieră de succes în televiziune. Prezentatoarea a vorbit deschis despre timpul pe care și-l organizează și cum reușește să se „împartă” între cei trei copii.

Cum se împarte Adela Popescu între cei trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan pun tot timpul fericirea copiilor și nevoile acestora pe primul loc. Cu toate că nu a fost ușor, cei doi părinți se descurcă de minune și pare să fi descoperit cheia succesului. Potrivit declarațiilor blondinei, oricât s-ar strădui, nu pot să petreacă mai mult timp cu un singur copil sau invers. Astfel, cei trei vin la „pachet” atunci când vine vorba despre orice fel de activitate.

„La noi asta cu timp de calitate unul cu celălalt nu se aplică! Nu funcționează, nu se aplică, mai ales că ei au stat tot timpul împreună. Și acum orice despărțire înseamnă o pedeapsă pentru celălalt, așa este percepută. Sunt provocări în orice variantă și e foarte greu. Eu nu sunt genul de persoană care să ofere soluții, pentru că eu nu am. De cele mai multe ori, mă simt vinovată și mi se pare că ar fi putut fi mai bine așa… mi se pare că m-aș fi descurcat mai bine dacă… Tot timpul îmi pun întrebări! Nu știu ei cum percep situația asta, dar … „, a spus Adela Popescu în podcastul „Hope and homes for children Romania”.

Prin urmare, cei trei băieți ai actorilor se bucură în mod egal de atenția și timpul petrecut cu părinții lor. Ba mai mult, artista a declarat că cei trei se înțeleg atât de bine încât ar vedea ca o pedeapsa separarea dintre ei, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate că nu știe nici acum cum reușește, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” se bucură că lucrurile merg bine pentru ei.

Citește și:
Celebrul balerin Mikhail Baryshnikov îndeamnă poporul rus să ofere ajutor refugiaților ucraineni

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people