Adela Popescu a dezvăluit cum se înțeleg, de fapt, cei trei copii ai săi: „Nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă”

Adela Popescu a dezvăluit într-o postare publicată pe rețelele de socializare cum se înțeleg cei trei copii ai săi.

Adela Popescu a dezvăluit cum se înțeleg, de fapt, cei trei copii ai săi: „Nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă”

Adela Popescu este prezentatoarea emisiuniiVorbește Lumeade la PRO TV, dar și mamă a trei copii. Vedetareușește de fiecare dată să își împartă eficient timpul între carieră și familie, iar cei trei băieți ai săi se bucură de fiecare moment pentru cu mama lor. Ba mai mult, Adela Popescu nu uită nici de comunitatea sa de pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii ultimele noutăți din viața ei.

Adela Popescu a dezvăluit cum se înțeleg copiii ei

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Adela Popescu a vorbit despre rolul de mamă a trei copii, dar și despre modul în care se înțeleg, de fapt, băieții ei. Soția lui Radu Vâlcan a devenit mamă pentru prima oară în 2016. Atunci a venit pe lume Alexandru. Ulterior, vedeta a rămas însărcinată cu al doilea copil și a născut un băiețel pe care l-au numit Andrei. Adela a anunțat anul trecut că așteaptă al treilea copil, iar în luna iulie a anului 2021 a devenit mamă pentru a treia oară, având tot un băiat, al cărui nume este Adrian.

În ceea ce privește relația dintre cei trei copii,Adela Popescua mărturisit că este și ea surprinsă de cât de bine de înțeleg încă de la o vârstă fragedă. În postarea sa de pe Facebook, vedeta a povestit că cei mici se joacă împreună și au o relație apropiată, însă mai există și mici certuri în casă.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a povestit Adela Popescu.

Citește și:
Adda trage un semnal de alarmă pe internet: „Este extrem de grav ce se întâmplă…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people