Radu Vâlcan, uimit de conversația dintre fiul lui și un alt copil. Ce a spus Alexandru despre prezentatorul TV

Radu Vâlcan a povestit o conversație amuzantă dintre fiul lui, Alexandru, și un alt copil despre locul lui de muncă.

Radu Vâlcan, uimit de conversația dintre fiul lui și un alt copil. Ce a spus Alexandru despre prezentatorul TV

Radu Vâlcan a avut parte de o surpriză complet neașteptată din partea fiului său, Alexandru.Prezentatorul TV a asistat fără să vrea la o discuție între acesta și un alt copil, în care băiatul lui îi explica prietenului său cu ce se ocupă tatăl lui. Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte pe actor, care a împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Radul Vâlcan, surprins de o conversație între fiul lui și un alt copil

SoțulAdelei Popescus-a amuzat de răspunsul fiului său referitor la locul său de muncă. Alexandru, fiul cel mare al cuplului, i-a povestit prietenului său cu ce se ocupă tatăl lui. Acesta i-a spus că Radu Vâlcan a fost pe „Insula Iubirii', însă ce a urmat i-a surprins și pe părinți.

„Alexandru, într-o discuție cu prietenul lui, Robert:

-Tata a fost pe Insulă!

-Ce e Insula?

-Un loc unde tata se iubește cu toată lumea.”, a fost dialogul celor doi micuți, care a stârnit amuzamentul.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au obișnuit deja fanii de pe rețelele de socializare cu poveștile haioase din familia lor. Ba mai mult, cei doi împărtășesc cu internauții toate noutățile din viețile lor și sunt cât se poate de deschiși cu publicul din mediul online.

Recent,prezentatoarea TVa declarat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, pe care o moderează, că i se pare că toate prietenele sale își măresc familiile tot mai mult: „Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!”. Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Citește și:
Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people