Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic și au organizat o petrecere inedită

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic în weekend-ul care abia s-a încheiat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat botezul mezinului familiei, Adrian, în weekend-ul care abia s-a încheiat, urmat, bineînțeles, de o petrecere la care au participat numeroase vedete prietene cu cei doi.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales ca tematica petrecerii să fie „Cei trei purceluși”, având în vedere că au acasă trei băieței. Și tortul a fost, bineînțeles, în temă, iar mai multe ilustrații cu „purceluși” au fost prezente ca decor în cadrul petrecerii, spre amuzamentul invitaților și al fanilor care au avut ocazia să le admire în postările cuplului.

Printre vedetele care au participat la ceremonie s-au numărat Laura Cosoi și Dana Rogoz, prietene bune cu Adela, Răzvan și Irina Fodor, cuplu apropiat celor doi părinți, Mihai Morar, Cristina Ciobănașu, dar și Ruxandra Ion, celebra producătoare TV supranumită și „mama telenovelelor din România”.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, mai, Adrian! ❤️
După Paște ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. 😅
Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și, apoi, a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni.
Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui, @ioanascarlatescu. Așa că am sunat prietenii apropiați și familia să ne asigurăm că pot, și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică, etc. Cu doar zece zile înainte. 🙂
Din momentul în care a intrat @ivoweddingplanner în schemă am știut că e ca și rezolvată treaba.
Și a fost.
Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu „Cei trei purceluși”.
Cum altfel?! :)”, a povestit Adela Popescu fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei băieți, pe Adrian, Alexandru și Andrei.

Adela Popescu a vorbit recent despre faptul că băieții ei se înțeleg foarte bine, iar certurile încă nu și-au făcut locul în casă. Ba mai mult, Andrei și Alexandru au mare grijă de Adrian și se joacă împreună cu el, fiind chiar și ea surprinsă de relația lor.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a povestit Adela Popescu.

Citește și:
Luana Mitran, fosta soție a lui Cabral, apariție superbă în costum de baie la 55 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people