Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu își expun copilul: „Are tot dreptul să se bucure de copilăria lui”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au vorbit despre motivele pentru care au preferat să nu îl expună pe fiul lor, Alexandru.

Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu își expun copilul: "Are tot dreptul să se bucure de copilăria lui"

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt discreți când vine vorba despre relația lor. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în anul 2017 s-au căsătorit. În 2019, cântăreața l-a născut pe Alexandru, fiind primul copil pe care îl are alături de celebrul artist. Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

Până acum, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au ținut pe fiul lor, Alexandru, departe de ochii presei și ai publicului. Au decis să îl ferească de expunere publică, iar fotografiile care îl înfățișează sunt rare, și atunci realizate cu discreție, astfel încât să nu dezvăluie prea mult. Într-un interviu pentru revista VIVA!, au dezvăluit motivele pentru care nu au făcut publice imagini cu chipul băiatului lor.  

„Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică a precizat faptul că își dorește ca Alexandru să se bucure de copilăria lui, fără să resimtă presiuni din exterior. 

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.”

Alexandru are aproape trei ani și merge de câteva luni la grădiniță. Lavinia Pîrva a declarat că este plin de energie și reușește să îi surprindă zilnic. 

„Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii”, a precizat artista pentru sursa menționată atenrior. 

Ștefan Bănică a dezvăluit că fiul său are simțul umorului și că îi place muzica.

„Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec”, a declarat Ștefan Bănică pentru VIVA!.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people