Virgil Ianțu, detalii neștiute despre conflictul cu Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit câteva luni: „Era nenatural”

Virgil Ianțu a vorbit despre perioada când forma o trupă alături de Ștefan Bănică și a oferit detalii despre cearta dintre ei doi.

Virgil Ianțu, detalii neștiute despre conflictul cu Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit câteva luni: „Era nenatural”

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. au cântat împreună la începuturile carierelor, cei doi cunoscându-se pe scena teatrului. Cu toate că se înțelegeau de minune, între cei doi artiști a avut loc o ceartă în urmă cu mulți ani și nu și-au vorbit câteva luni. Prezentatorul a dezvăluit abia acum motivele pentru care au apărut conflicte între ei și ce i-a determinat să se separe.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au certat în perioada când cântau împreună

Recent, Virgil Ianțu a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre viața personală, dar și cum a ajuns printre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta nu este doar un prezentator TV de succes, ci și un actor și artist desăvârșit. În perioada în care nu era atât de cunoscut, el a făcut parte dintr-o trupă, care concerta alături de Ștefan Bănică Jr.

Printre povestiri, Virgil Ianțu și-a amintit de un episod despre care puțini sau poate chiar nimeni nu îl știa. În urmă cu mulți ani, între el și colegul său de trupă a avut loc o ceartă serioasă. Din cauza conflictului, cei doi nu și-au mai vorbit câteva luni bune. Timp de nouă ani Virgil Ianțu și Ștefan Bănică jr au fost colegi în trupa „The Fifties”. Ulterior, din motive necunoscute, trupa s-a destrămat.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit Virgil Ianțu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Potrivit declarațiilor sale, Virgil a dat de înțeles că relația din prezent dintre el și juratul de la „X Factor” este una bună. Cu toate acestea, prezentatorul TV nu a putut vorbi despre o prietenie apropiată între el și fostul său coleg.

Citește și:
Motivul pentru care Alex Velea nu vrea să lupte în război pentru România: „Pentru ce am muri?'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people