Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, a împlinit 3 ani. Mesajul emoționant transmis de cântăreață

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, a împlinit 3 ani, iar părinții lui au transmis mesaje speciale cu ocazia asta.

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, a împlinit 3 ani. Mesajul emoționant transmis de cântăreață

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în anul 2017 s-au căsătorit. În 2019, cântăreața l-a născut pe Alexandru, fiind primul copil pe care îl are alături de celebrul artist. Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

Recent, băiatul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, a împlinit 3 ani. Cu ocazia asta, cântăreața a transmis pe contul ei de Instagram un mesaj înduioșător, alături de un video cu fiul ei în timp ce cântă la pian. 

„13 Mai, ziua în care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi părinții lui Alexandru! La mulți ani, puiuțul nostru drag, astăzi împlinești 3 ani și îți dorim să fii sănătos, înțelept și ocrotit în tot ce vei alege să faci în viață! Te iubim enorm și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți!”, a scris Lavinia Pîrva. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Și Ștefan Bănică a marcat ziua în care fiul lui a împlinit 3 ani transmițând mesajul: „Alexandru = 3 ani! ❤️❤️❤️.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Până acum, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au ținut pe fiul lor, Alexandru, departe de ochii presei și ai fanilor. Au decis să îl ferească de expunere publică, iar fotografiile care îl înfățișează sunt rare, și atunci realizate cu discreție, astfel încât să nu dezvăluie prea mult. Într-un interviu pentru revista VIVA!, au dezvăluit motivele pentru care nu au făcut publice imagini cu chipul băiatului lor.  

„Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică a precizat faptul că își dorește ca Alexandru să se bucure de copilăria lui, fără să resimtă presiuni din exterior. 

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.”

Citește și:
Cum a răspuns Adela Popescu celor care au criticat-o pentru ținuta purtată la botezul fiului lui Cabral & Andreea Ibacka

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people