Lavinia Pîrva, declarații despre revenirea în televiziune: „Cred că este momentul”

Lavinia Pîrva a făcut declarații despre dorința ei de a reveni pe micul ecran. De ce a refuzat diferite proiecte în televiziune?

Lavinia Pîrva, declarații despre revenirea în televiziune: "Cred că este momentul"

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai discretă cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de 10 ani, iar în anul 2017 s-au căsătorit. În 2019, cântăreața l-a născut pe Alexandru, fiind primul copil pe care îl are alături de celebrul artist. Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

După ce Lavinia Pîrva a devenit mamă, artista a preferat să se preocupe de creșterea fiului ei și să se dedice vieții de familie. Cântăreața a mărturisit într-un interviu pentru VIVA! că a primit propuneri de a participa în diferite show-uri TV, însă le-a refuzat, dezvăluind și motivul pentru care a luat această decizie. Însă acum, la trei ani de când a născut, Lavinia Pîrva este deschisă să revină în televiziune. 

„Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”

Lavinia Pîrva a recunoscut faptul că, odată cu trecerea timpului, prioritățile s-au schimbat, iar venirea pe lume a copilului ei a ajutat-o să gestioneze mai bine perioada aceasta care a fost dificilă pentru artiști. 

„Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă, care a adus multă suferinţă şi frustrare artiştilor. Pe scenă am tot urcat, ba în sala de repetiţii, ba la TV, chiar şi la unele concerte, însă ce e important de spus este faptul că totul e bine când se termină cu bine”, a adăugat Lavinia Pîrva pentru VIVA!. 

Citește și:
Cezar Ouatu, declarații neașteptate despre despărțirea de soprana Angela Gheorghiu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people