Andreea Marin, dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare: „Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare”

Andreea Marin se află în prezent în Portugalia și a împărtășit cu urmăritorii câteva imagini din această călătorie.

Andreea Marin, dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare: "Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare"

Andreea Marin se bucură de o călătorie departe de România. Vedeta se află în Portugalia și a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram câteva cadre din această destinație.

Imaginile publicate de Andreea Marin au fost însoțite și de o descriere prin intermediul căreia vedeta le mărturisește fanilor că se află în Portugalia cu munca, însă a precizat că de această dată va îmbina utilul cu plăcutul, semn că se va relaxa și va explora frumusețile acestei destinații. Într-una dintre fotografii, Andreea Marin apare alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină.”

Vedeta a recunoscut faptul că îi este constant dor de casă și așteaptă cu nerăbdare să revină atunci când își duce la bun sfârșit activitățile. Cu ocazia asta, Andreea Marin a făcut și câteva confesiuni. A dezvăluit că a avut parte de mai multe ocazii până acum să părăsească țara și a spus și care este motivul pentru care nu a făcut acest lucru. 

„Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături. Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„Lisabona. Crâmpeie. Un puzzle de neuitat. Lipsește o piesă emoționantă: seara de fado. Imaginea e vie în memoria mea afectivă. Și sună tare bine…”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram, alături de o serie de imagini din Lisabona. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Citește și:
amfAR Cannes Gala 2022: Cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Portugalia!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people