Keanu Reeves a devenit viral pe internet după un schimb de replici inedit cu un fan într-un aeroport

Keanu Reeves a devenit viral pe rețelele de socializare în urma unui schimb de replici adorabil cu un tânăr fan într-un aeroport.

Keanu Reeves a devenit viral pe internet după un schimb de replici inedit cu un fan într-un aeroport

Keanu Reeves a devenit viral pentru un schimb de replici emoționant pe care l-a avut cu un tânăr fan la aeroport. Conversația dintre cei doi a fost surprinsă de un alt pasager, care a transcris replicile și le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Keanu Reeves, viral în urma unul schimb de replici cu un fan

Pe 4 iulie, Keanu a aterizat la New York cu un zbor de la Londra, Anglia, iar în timp ce se afla la preluarea bagajelor, un tânăr fan s-a apropiat de el. Acesta a început să-i pună tot felul de întrebări lui Keanu, care au fost transcrise de un coleg pasager. Producătorul TV Andrew Kimmel a povestit pe Twitter cum a avut loc episodul cu cei doi.

Potrivit acestuia, actorul își aștepta bagajul alături de ceilalți pasageri, când un băiat a venit la el pentru a-i cere un autograf. Ulterior, tânărul i-a pus tot felul de întrebări actorului său preferat, iar reacția lui Keanu a fost emoționantă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Keanu Reeves a fost în zborul meu de la Londra la New York astăzi. Un băiețel i-a cerut un autograf la bagaje și apoi a început să lanseze o serie de întrebări la foc automat. Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele…„, a scris Kimmel pe Twitter.

„Băiatul: De ce ai fost la Londra?

KR: Filmam un documentar.

Băiatul: Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul)

KR: Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!

Băiatul: Tu conduci?

KR: Nu F1, dar îmi place să merg pe motociclete.

Băiatul: Locuiești în New York?

KR: Locuiesc în Los Angeles.

Băiatul: Cât timp vei sta în New York?

KR: Patru zile! Nu… cinci. Cinci zile!

Băiatul: De ce ești în New York?

KR: O să văd un spectacol pe Broadway!

Băiatul: Ce spectacol de Broadway?

KR: American Buffalo! Mamet!

Băiatul: Unde stai în New York?

KR: Midtown!

În cele din urmă, băiatul a rămas fără suflu, moment în care Keanu a decis să întoarcă situația. „În acest moment, puștiul nu mai avea întrebări, iar Keanu a început să-l întrebe la foc automat de ce a fost în Europa, la ce galerii a mers și care este cartea lui preferată.”, și-a amintit Andrew.

Andrew a încheiat firul discuției făcând o serie de laude la adresa starului și împărtășind selfie-ul pe care nu a putut rezista să nu i-l ceară.

„Omul nu putea fi mai drăguț, mai ales după un zbor internațional. M-am gândit să împărtășesc acest lucru pentru că omul este un tip cu clasă și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de mai mulți de Keanu!„, a spus fanul.

Citește și:
Jorge, declarații despre divorțul de prima soție. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video