Keanu Reeves și Alexandra Grant au atras toate privirile cu o apariție rară pe covorul roșu

Keanu Reeves și Alexandra Grant au pășit împreună pe covorul roșu, în timp ce se țineau de mână.

Keanu Reeves și Alexandra Grant au atras toate privirile cu o apariție rară pe covorul roșu

Keanu Reeves și artista Alexandra Grant și-au făcut publică relația pentru prima dată în noiembrie 2019, când și-au făcut debutul pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala prezentată de Gucci în Los Angeles. De această dată, cei doi au pășit ținându-se de mână la un eveniment din L.A.

Keanu Reeves și Alexandra Grant au strălucit pe covorul roșu

Sâmbătă, actorul din Matrix Resurrections, în vârstă de 57 de ani, și iubita sa, în vârstă de 49 de ani, au participat la Gala MOCA 2022, care a avut loc la Geffen Contemporary din cadrul Muzeului de Artă Contemporană din Los Angeles. Ei au pășit împreună pe covorul roșu, ținându-se de mână și zâmbindu-și adorabil unul celuilalt.

Actorul a îmbrăcat un costum format din jachetă și pantaloni bleumarin, asortat cu o cravată în dungi, în timp ce Alexandra a ales o rochie roșie impresionantă, cu un detaliu șic la gât, asortată cu pantofi fără toc, strălucitori și o geantă bej.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Actorul și iubita lui sunt prieteni de mulți ani

Reeves și Grant sunt prieteni de foarte mulți ani și chiar au colaborat la lucrări împreună, cum ar fi cartea lui Reeves din 2011, „Ode to Happiness”, și „Shadows”, din 2016, scrisă tot de Reeves și ilustrată de Grant. În februarie 2020, prietena lui Grant, actrița Jennifer Tilly, a declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau de mult mai mult timp decât știau fanii.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani, cam acum un an și jumătate, Grant a spus: ‘Keanu Reeves este iubitul meu’, iar eu am zis: ‘Stai. Ce? Ce? Ce?'”, a declarat Tilly, în vârstă de 63 de ani, la momentul respectiv.

Alexandra Grant a vorbit pentru prima dată despre relația cu actorul în martie 2020 într-un interviu pentru revista Vogue. Artista a dezvăluit cât de multă atenție au primit amândoi odată ce au anunțat că formează un cuplu.

„Cred că fiecare persoană pe care o cunoșteam m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, iar acest lucru este fascinant. Dar întrebarea pe care mi-am pus-o în toate acestea este: ‘Care este oportunitatea de a face bine?'”. , a declarat atunci Grant.

Cuplul a strânit zvonuri legate de logodnă

Când a fost întrebată dacă mariajul este ceva ce ar putea prevedea pentru ea însăși în viitor, Grant a spus că i-ar plăcea să răspundă la această întrebare, însă într-un alt context:

„Iubirea la orice nivel este profund importantă pentru identitatea mea. Nu cred că izolarea este calea. Există o perioadă de izolare pe care o fac în calitate de pictor, dar apreciez profund experiența de a fi în relații.

În luna aprilie, Keanu Reeves și Alexandra Grant au stârnit zvonuri legate de logodnă, după ce actorul a fost văzut în timp ce analiza inele cu diamant într-un magazin. O sursă a declarat pentru OK! că acesta a fost semnul pe care fanii lui îl așteptau: după patru ani de relație, actorul din Matrix, în vârstă de 57 de ani, este pregătit să se căsătorească cu iubita lui. Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat zvonurile.

Citește și:
Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a în imagini de colecție (GALERIE FOTO)

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people