Anca Serea a plecat în vacanță alături de copii. Motivul pentru care Adrian Sînă a lipsit

Anca Serea a plecat într-o vacanță de vis cu copiii la Viena, însă fără soțul ei, Adrian Sînă. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care artistul nu a fost prezent.

Anca Serea a plecat în vacanță alături de copii. Motivul pentru care Adrian Sînă a lipsit

Anca Serea a petrecut câteva zile alături de cei cinci copii ai săi la Viena, unde s-au distrat de minune. Cu toate acestea, soțul vedetei, Adrian Sînă, a lipsit din această vacanță.Vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care artistul nu a fost prezent, așa cum o făcea de fiecare dată.

Anca Serea, în vacanță cu copiii

Vedeta s-a bucurat din plin de călătoria cu copiii în Austria. Anca Serea a oferit mai multe detalii despre vacanța lor, pe care au așteptat-o cu nerăbdare, pentru Impact.ro. Ba mai mult, s-a bucurat că frații au putut petrece timp împreună, având în vedere că fiul vedetei cel mare, David, este plecat des.

„A fost o vacanță mult așteptată și binemeritată, împreună cu cei 5 copii ai mei, inclusiv cu David. A fost o vacanță foarte frumoasă, pentru că de fiecare dată când suntem cu toți, lucru care se întâmplă mai rar, pentru că David este plecat, mă bucură foarte mult și îmi place că se sudează cumva mai mult relațiile între frați și David este super matur, ne-am descurcat foarte bine. Debutul a fost mai greu pentru că am pornit undeva pe la ora 16.00 din București și am făcut foarte mult. În mod normal facem cam 9-10 ore până la Viena, dar de data asta, din păcate, au fost cele două accidente de pe Valea Oltului și am stat în trafic 4 ore pentru cei 3 km. Dar asta este, slavă Domnului că am ajuns cu bine. Și astăzi am avut doar două ore jumate de somn, pentru că am ajuns la ora 7.00 dimineața”, a declarat Anca Serea.

Adrian Sînă a lipsit din vacanță

Deși ei s-au simțit bine în vacanță împreună, lipsa lui Adrian Sînă nu a trecut neobservată. Anca Serea a spus că soțul ei este plecat într-un turneu în India și nu i-a putut însoți pe copii în Viena. Ba mai mult, artistul nu va fi prezent nici în prima zi de școală a copiilor, întrucât acesta revine în România pe 6 septembrie.

Astfel, Anca Serea a precizat că va fi singură cu copiii în prima zi de școală și se va ocupa de pregătirile acestora. De asemenea, vedeta este încântată de faptul că fiica ei, Leah, va merge pentru prima dată la grădiniță.

„Adrian este într-un turneu de 10 zile în India și o să vină, din păcate, după prima zi de școală, pe 6 septembrie (…) Da, cu cei 4 școlari. De fapt sunt cu 6, pentru că este și Leah și este și David. Este o premieră că Leah va merge și ea la grădiniță, a făcut 3 ani”, a completat Anca Serea pentru sursa menționată.

Citește și:
Festivalul de Film de la Veneția 2022: starurile au strălucit la premiera White Noise

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people