Weekend la Cannes: apariții spectaculoase pentru vedete de mare calibru

În weekend la Cannes vremea a fost perfectă, premierele s-au ținut lanț, iar vedetele au făcut demonstrații de stil pe covorul roșu (și în afara lui). Vezi ținutele care ne-au atras atenția.

Primul weekend la Cannes, la festivalul de film revenit într-o lume post-pandemică cu precauții, dar și cu bucuria participanților de a se reîntâlni la astfel de evenimente, a adunat o mulțime de celebrități, dar printre cele mai notabile au fost reginele cinema-ului franțuzesc, descinse pe croazetă în grup, parcă pentru o adevărată demonstrație de glamour așa cum se face. Ne-am bucurat să le vedem pe Catherine Deneuve (perfectă în Dior, o rochie neagră accesorizată cu un colier masiv auriu), și pe Isabelle Adjani, iar Vanessa Paradis și Marion Cotillard au defilat în Chanel, brand-ul atât de iconic franțuzesc încât a reușit să facă și o rochie lungă din jeans să arate extraordinar. Dar vei vedea asta în galeria foto alăturată.

Pe lângă premierele de film, o altă premieră în weekend la Cannes a fost apariția lui Sean Penn alături de fiica sa, Dylan, din căsnicia cu Robyn Wright, care joacă în Flag Day, pelicula regizată de tatăl său. Și care, trebuie să o spunem, a afișat o încredere demnă de fiica unor staruri pășind pe celebrul covor roșu.

Dar adevărata vedetă în weekend la Cannes a fost, de fapt, Bella Hadid. Fără legătură cu lumea filmului (așa cum se întâmplă deseori în astfel de ocazii), supermodelul a strălucit, la propriu, într-o creație a casei Schiaparelli, o rochie haute couture al cărei bust era acoperit doar de o uriașă bijuterie aurie ce amintește de forma plămânilor, o creație suprarealistă, în buna tradiție a casei, a lui Daniel Roseberry, designerul despre care vorbește toată lumea azi, și pe bună dreptate, pentru că a reușit să readucă la viață atât fantezia Elsei, fondatoarea excentrică a casei, cât și să reinterpreteze reușit ideile fabuloase ale acesteia despre cum ar trebui să arate hainele pentru astfel de ocazii.

Alt brand istoric franțuzesc, Yves Saint Laurent, a fost reprezentat bine în weekend la Cannes – ne-a atras atenția rochia purtată de supermodelul Anja Rubik, muza lui Anthony Vaccarello, designerul casei, dar și cea purtată de Carla Bruni, o creație perfectă pentru o astfel de ocazie, pe care fosta Primă Doamnă a Franței a accesorizat-o cu o manichiură în culorile drapelului Italiei (poate în semn de susținere pentru finala Euro 2020 care a avut loc aseară).

Dar trebuie să menționăm neapărat și o contribuție italiană la spectacolul de weekend la Cannes: Tina Kunakey, soția lui Vincent Cassel, a arătat fabulos în Valentino Couture (și Jessica Chastain a ales o rochie Valentino pentru una dintre petrecerile tradiționale ale festivalului).

Citește și:
A treia zi la Cannes: ținute spectaculoase sau de-a dreptul excentrice pe covorul roșu

Foto: Profimedia, PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people