Sean Penn s-a căsătorit în secret cu actrița Leila George

Potrivit unor prieteni apropiați ai cuplului, Sean Penn și Leila George și-ar fi unit destinele recent!

Sean Penn s-a căsătorit în secret cu actrița Leila George

„Suntem extrem de fericiți pentru căsătoria dintre @leilaeorge și #seanpenn”, a scris Irena Medavoy, o prietenă apropiată a celor doi actori, într-o postare pe Instagram, adăugând și o fotografie mai veche a cuplului proaspăt căsătorit, postare care între timp a fost ștearsă de pe Instagram.

Fanii nu au stat degeaba și, în curând, vestea că fostul soț al Madonnei s-a căsătorit din nou a devenit știrea momentului.

„Sunteți făcuți unul pentru celălalt… Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și familia voastră”, a concluzionat Irena, nu înainte de a publica și o fotografie cu verighetele actorilor pe Instagram stories. Pe lângă inelele subțiri, delicate, alese de cei doi, în poză se poate observa și frumosul inel de logodnă cu un diamant de safir al Leilei. „Felicitări, vă iubim”, a mai scris ea pe story.

Niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație publică cu privire la ceremonie până în acest moment. Nici celebrul actor Vincent D’Onofrio, tatăl Leilei, nu a împărășit vreo veste privind nunta fiicei sale.

Sean Penn, în vârstă de 59 de ani, și Leila George, în vârstă de 28 de ani, sunt împreună încă din toamna anului 2016. Potrivit E! News, la acel moment cei doi au fost de nedespărțit luni întregi, fiind văzuți de mai multe ori luând cina împreună în Los Angeles înainte să își oficializeze relația.

În octombrie 2016, cuplul a apărut pentru prima dată pe covorul roșu. De atunci însă, Leila și Sean au încercat să își țină relația cât mai departe de ochii publicului. Anul acesta, au apărut împreună doar la evenimentul organizat în onoarea aniversării de 10 ani a asociației CORE.

Pentru Leila, aceasta este prima căsătorie. Sean, pe de altă parte, a mai fost căsătorit și cu Madonna din 1985 și până în 1989. A avut după aceea o relație de lungă durată (aproape 14 ani) cu Robin Wright, având cu aceasta și doi copii, Hopper și Dylan, în vârstă de 26 și 29 de ani. Înainte să formeze un cuplu cu Leila, Sean a mai avut o relație cu Charlize Theron, însă cei doi s-au despărțit în iunie 2015.

Citește și:
Adele și-a luat prin surprindere fanii, iar noua fotografie postată de artistă demonstrează acest lucru

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video