Madonna susține că a fost testată pozitiv pentru anticorpii noului coronavirus

Madonna susține că a făcut un test pentru anticorpii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Madonna susține că a fost testată pozitiv pentru anticorpii noului coronavirus

Madonna făcut o dezvăluire neașteptată pe contul personal de Instagram. În cadrul unui video, ea a spus că a făcut testul pentru anticorpii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. 

„Am făcut un test ieri și am aflat că am anticorpii pentru coronavirus, așa că, mâine , voi face o plimbare lungă cu mașina, o să deschid geamul și voi inspira aerul de Covid-19. Sper că soarele va străluci”, a spus artista.

„Însă, iată și veștile bune: mâine este o nouă zi, mă voi trezi și mă voi simți diferit”, a mai spus Madonna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#staysafe #staysane

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Centers for Disease Control ne informează cu privire la faptul că dacă o persoană a fost testată pozitiv pentru anticorpii noului coronavirus, acest lucru nu înseamnă că este și imună la virus.

Pe lângă asta, artista a fost surprinsă sâmbătă la o petrecere, la două zile după ce a dezvăluit rezultatul testului pentru anticorpi. Ea a fost la ziua de naștere a fotografului Steven Klein. Conform Daily Mail, la petrecere au fost cel puțin opt persoane.

Petrecerea a fost transmisă și prin intermediul aplicației Zoom, însă Madonna s-a numărat printre persoanele care au fost alături de Steven. În clipul publicat pe Instagram se vede cum Madonna și restul invitaților nu poartă măști sau mănuși și nici nu respectă distanțarea socială.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

M made an appearance at @stevenkleinstudio ‘s Virtual Birthday Party ( thank you, @bartschland 😘 ) – such a blast!!! M called his Bday cake a Covid Cake 😂 She’s too fucking cute!!! We are living in some crazy tiMes! But trying to make the most of it, and still have soMe fun!!! #HappyBirthdayStevenKlein🎈🎉🥂 #VirtualParty #TheyAreHereForHER !!! 😂 #ZooM #NYCNightlife ##Quarantine #NYCPAUSE @madonna – Susanne’s gorgeous top hat & corset by @sparkylestudio 💎 *** P.S. This was an online party. She was in her own home w/her faMily and crew that she has been quarantining with. There were about 5 people that came to her home (or Steven’s?) to celebrate Steven’s bday, and all of these people have been quarantined for over a month as well. Please stop the Madness – she would never put herself or her children at risk!!! ***

O postare distribuită de Michele L. Ruiz (@micheleruiznyc) pe

În luna martie, Madonna a vorbit despre coronavirus prin intermediul unui videoclip neobișnuit publicat pe Instagram, pe care l-a șters ulterior, în care era în cadă, nud și înconjurată de petale de trandafir. „Covid-19 nu discerne cât ești de bogat, de faimos, de amuzant, de inteligent, unde locuiești, ce vârstă ai sau ce povești minunate poți spune. Este marele egalizator și tot ce este teribil în legătură cu coronavirusul este deopotrivă minunat. Ce este teribil și minunat este că ne face egali din atâtea puncte de vedere.”

Citește și:
Tom Hanks donează plasmă, la câteva săptămâni după ce el și soția sa, Rita Wilson, s-au vindecat de coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people