Shannen Doherty continuă plină de optimism lupta cu cancerul: „Noile bandaje m-au făcut să zâmbesc”

Shannen Doherty este extrem de optimistă în ceea ce privește starea sa de sănătate și este hotărâtă să lupte cu toată forța împotriva cancerului.

Shannen Doherty continuă plină de optimism lupta cu cancerul: "Noile bandaje m-au făcut să zâmbesc"

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. Cu toate acestea, nu și-a pierdut niciodată speranța și a continuat să lupte împotriva cancerului. Într-o nouă postare făcută pe contul său de Instagram, Doherty ne arată încă o dată că este extrem de optimistă și că face tot ceea ce este necesar pentru a învinge boala.

„Un control medical matinal. Ochi încețoșați. Păr dezordonat, dar noile bandaje m-au făcut să zâmbesc! #cancerslayer”, a scris actrița în descrierea celor două poze.

În prima dintre ele o putem vedea purtând o mască de protecție, iar în cea de-a doua ne arată bandajul simpatic, plin cu inimioare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

Nu este însă pentru prima oară când Doherty face publice astfel de imagini. În toamna anului trecut, actrița a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care le arăta fanilor săi ce înseamnă cu adevărat a fi diagnosticat cu cancer. În prima fotografie o putem vedea pe Shannen cu părul complet ras, în timp ce stă în pat și își oprește o sângerare nazală cu ajutorul unui șervețel.

CONȚINUT VIDEO ELLE

E totul frumos? NU, dar e adevărat și am împărtășit asta în speranța că vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul. Sper ca astfel să îi încurajez pe oameni să facă mamografii, să facă controale regulate. În 2015 am fost diagnosticată cu cancer de sân. Am suferit o mastectomie și am făcut chimioterapie și radiații. Am avut multe sângerări nazale din cauza chimioterapiei„, a scris actrița pe contul său de Instagram.

Doherty a mărturisit de asemenea că tratamentul o făcea să se simtă extrem de obosită și că de multe ori alegea să poarte pijamale cu imprimeuri amuzante pentru a se simți mai bine.

„Chiar mă înveseleau? Da!! Arătam ridicol și în acest ridicol am găsit puterea de a râde de mine. Umorul m-a ajutat să trec peste ceea ce părea imposibil. Sper ca toți să găsim umor în situațiile imposibile”, a adăugat Shannen.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

Actrița este hotărâtă să facă tot posibilul nu numai pentru a supraviețui, dar și pentru a crește gradul de conștientizare privind boala și a atrage finanțări pentru cercetările medicale de care depind viețile a milioane de oameni.

„Dacă mi-aș permite să visez la ce să se întâmple în 2022, cred că mult mai multă cercetare și progres în ceea ce privește găsirea remediului pentru cancer sunt visul meu suprem, suprem”, a declarat actrița pentru Entertainment Tonight. „Pentru că, deși mă descurc și mă descurc bine, încă am cancer, și nu vrei stadiul patru.”

„Dar îl am”, a continuat ea „așa că există în străfundurile minții mele acest constant: OK, ce pot face pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani, ce pot face pentru a sprijini orice fel de cercetare? Nu doar pentru mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer.”

Citește și:
Adda, noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele ei de sănătate: „Mi se zbat mușchii și mi-e rău..'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video