Adda, noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele ei de sănătate: „Mi se zbat mușchii și mi-e rău..”

Adda a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Adda, noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele ei de sănătate: "Mi se zbat mușchii și mi-e rău.."

Adda a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a aflat care este afecțiunea de care suferă. În urmă cu o săptămână, artista povestea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci va urma o perioadă un tratament agresiv.

Cântăreața a declarat atunci că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, însă le-a promis fanilor că va păstra legătura cu ei prin intermediul rețelelor de socializare și le va povesti cum evoluează boala ei pe măsură ce a început tratamentul.

„Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău”, le-a mărturisit Adda fanilor de pe rețelele de socializare, însă le-a dezvăluit și că este optimistă că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine.

„Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Și pentru asta vă mulțumesc! Că sunteți aici! Sunt ok. Am avut zile mai bune. (…) E semn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3 l de lichide pe zi. Nu-i place nici ce mănânc. Nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa, promit!”, a mai explicat Adda pe Instagram, precizând că a ales să îi pună afecțiunii sale numele Gogutz.

Prin intermediul unei postări publicate pe Instagram, Adda a făcut săptămâna trecută mai multe declarații despre diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor. Cântăreața a dezvăluit că a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și că va urma o perioadă un tratament agresiv. 

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.”

Copleșită de numărul mare de mesaje primite de la fani, prin care aceștia o încurajează și i-au transmis multe urări de sănătate, Adda a vorbit pe InstaStory despre cum vede lupta cu această afecțiune, declarând că nu se va lăsa doborâtă prea ușor de perioada grea pe care o are în față.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, acum sunt mai bine. Am bocit o săptămână când am aflat ce se întâmplă în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv. (…) Credeți-mă aș vrea să-i dau în cap cu ranga, cu toporul, cu bâte, cu șpray-uri, ca să dispară din corpul meu. Da, trebuie să îmi păstrez simțul umorului cu mine ca să nu o iau razna. (…) Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Știu că este un paradox, dar așa o să îmi vindec traumele mele sufletești și ceea ce mă bântuia de mult timp. (…)”, le-a povestit Adda fanilor din mediul online.

Artista a adăugat că se simte puternică și stăpână pe situație, fiind încrezătoare că va trece și peste acest moment dificil din viața ei. 

„I-am pus numele „Gogutz”. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii „specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două „minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca aia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!”, a scris Adda pe Instagram. 

Citește și:
Cristina Cioran, dezvăluiri despre începutul relației cu logodnicul ei: „M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people