Cătălin Rizea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția sa, Adda

Cătălin Rizea a făcut mai multe declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția lui, Adda.

Cătălin Rizea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția sa, Adda

Adda a vorbit recent cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a dezvăluit că i s-a pus un diagnostic greșit și că abia acum a aflat care este afecțiunea de care suferă. Adda a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și va urma o perioadă un tratament agresiv. 

Soțul ei, Cătălin Rizea, a vorbit într-un interviu pentru impact.ro despre problemele de sănătate cu care se confruntă cântăreața. El îi este alături partenerei sale în aceste momente dificile prin care trece, adăugând faptul că își păstrează optimismul. 

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”.

De asemenea, Cătălin Rizea a menționat și faptul că Adda a împărtășit cu publicul ei aceste probleme pentru a atrage atenția în cazul în care și alții se confruntă cu situații similare. 

„Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a adăugat Cătălin Rizea pentru impact.ro. 

Prin intermediul unei postări publicate pe Instagram, Adda a făcut mai multe declarații despre diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor. 

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.”

Copleșită de numărul mare de mesaje primite de la fani, prin care aceștia o încurajează și i-au transmis multe urări de sănătate, Adda a vorbit pe InstaStory despre cum vede lupta cu această afecțiune, declarând că nu se va lăsa doborâtă prea ușor de perioada grea pe care o are în față.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, acum sunt mai bine. Am bocit o săptămână când am aflat ce se întâmplă în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv. (…) Credeți-mă aș vrea să-i dau în cap cu ranga, cu toporul, cu bâte, cu spray-uri, ca să dispară din corpul meu. Da, trebuie să îmi păstrez simțul umorului cu mine ca să nu o iau razna. (…) Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Știu că este un paradox, dar așa o să îmi vindec traumele mele sufletești și ceea ce mă bântuia de mult timp. (…)”, le-a povestit Adda fanilor din mediul online.

Din cauza acestui diagnostic, Adda a luat decizia de a se retrage din spațiul public o perioadă. Însă, cântăreața a ținut să menționeze că va împărtăși anumite detalii cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, atunci când va putea face acest lucru.

„La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single.”

Citește și:
Dana Nălbaru, în centrul unei controverse pe Internet. De ce o critică fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people