Dana Nălbaru, în centrul unei controverse pe Internet. De ce o critică fanii

Dana Nălbaru se află în centrul unei controverse pe rețelele de socializare. Care este motivul pentru care e criticată de fani?

Dana Nălbaru, în centrul unei controverse pe Internet. De ce o critică fanii

Dana Nălbaru este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, cu o carieră de remarcat în lumea muzicii. Fosta membră a trupei HI-Q a făcut istorie alături de colegii ei, iar piesele lor sunt ascultate și în ziua de astăzi. Cu toate că anii au trecut, vedeta a rămas în atenția publicului larg.

Dana Nălbaru s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare

Artista este căsătorită cu Dragoș Bucur și au împreună trei copii. Cum viața de mamă o ține ocupată mai tot timpul, vedeta îmbină utilul cu plăcutul. Dana Nălbaru postează des imagini cu copiii ei în timp ce îi ajută la teme sau pregătește cina. Vedeta apare cu mai multe ocazii în mediul online fără pic de machiaj.

Naturalețea pe rețelele de socializare nu a fost apreciată de către toți fanii ei, iar unii dintre aceștia au criticat-o pentru faptul că nu poartă machiaj în poze.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

Dana Nălbaru a primit la fotografia în care apare nemachiată și o serie de comentarii răutăcioase.

„Arăți groaznic… ciufulită… (…) O femeie este prin esență o persoană aranjată, îngrijită… (…) Nu zic de diamante, dar indiferent de ce ai crede tu că faci bine, chiar nu faci (…) Ești deja la capitolul „așa nu.” NU ești un exemplu… exclus!! (…) De ce te postezi așa? Serios?”, sunt câteva dintre comentariile la fotografia vedetei.

Pe de altă parte, unii au considerat curajul vedetei de a se afișa naturală drept un model pentru toți utilizatorii de rețele de socializare. Mai mulți oameni au încurajat-o să continuie să posteze astfel de conținut și să nu se lase afectată de comentariile negative.

„Cel mai curajos om cel care se arată lumii așa cum este. (…) Nu obișnuiesc să las mesaje, dar nu mă pot abține. Ai o frumusețe naturală pe care rar o mai întâlnim în societatea de azi. (…) Ești reală, bravo! Așa arată mamele, uneori! Te felicit pentru naturalețea ta! (…) haideți să nu mai fim atât de răi, suntem fiecare așa cum ne-a lăsat Dumnezeu (…) Te admir pentru tot ceea ce ești!”, sunt doar câteva dintre mesajele de suținere.

Citește:
Ce legătură surprinzătoare există între Anna Sorokin și Julia Fox?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people