Samantha Markle a lansat o carte despre sora sa vitregă, Meghan, Ducesa de Sussex

„Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par”, dezvăluie Samantha Markle în cartea sa biografică, The Diary of Princess Pushy's Sister: A Memoir, Part One.

Samantha Markle a lansat o carte despre sora sa vitregă, Meghan, Ducesa de Sussex

Sora vitregă a Ducesei de Sussex, Samantha Markle, a lansat o carte biografică, în care face dezvăluiri inedite despre relația sa cu Meghan, dar și despre motivul care a produs dezbinarea familiei lor.

În cartea sa, The Diary of Princess Pushy’s Sister: A Memoir, Part One, Samantha o critică pe sora ei pentru modul în care s-a îndepărtat de familia sa, în special de tatăl său, după ce acesta nu a putut ajunge la nunta ei cu Prințul Harry.

De asemenea, biografia cuprinde și detalii despre copilăria celor două, și despre rivalitățile dintre ele în perioada în care tatăl lor era încă căsătorit cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

Cu toate că reprezentanții lui Meghan Markle nu au făcut încă niciun comentariu cu privire la noua carte, surse apropiate au dezvăluit că Ducesa de Sussex a izbucnit în lacrimi când a auzit că sora sa urma să publice biografia.

Relația celor două surori a început să se deterioreze în momentul în care Meghan a anunțat în mod oficial logodna cu Prințul Harry. De-a lungul timpului, aceasta a acordat numeroase interviuri în care o critica pe Ducesa de Sussex, însă au existat și declarații în care o prezenta într-o lumină favorabilă.

„Viețile noastre nu au fost ușoare întotdeauna, și nimeni nu e perfect. Am râs, am fost de acord, ne-am contrazis și ne-am iertat, iar acestea sunt lucrurile care fac este o familie să fie specială”.

Aceasta a mai precizat și că până în momentul în care Ragland și Thomas Sr. au divorțat, cei patru locuiau împreună și erau o familie fericită. Însă, în momentul în care Meghan a crescut și s-a transformat în ceea ce Samantha a numit „Pushy Princess of Vista del Mar”, relația celor două a avut de suferit.

„Mereu am crezut că sora mea va semăna mai mult cu tatăl meu, dar se pare că, cu fiecare zi care trecea, semăna tot mai mult cu mama ei”, spune Samantha în noua sa carte.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Biografia de 330 de pagini susține că expune „adevăruri ascunse despre familia Markle” și perspectiva Samanthei despre cum și de ce „basmul regal” al lui Meghan a devenit un coșmar.

Conform cărții, Samantha susține că, atunci când vine vorba de Meghan, „lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par” și, uneori, „adevărul este mai ciudat decât ficțiunea”.

Citește și:
Samantha Markle a acuzat-o pe Meghan că a fost „geloasă' pe Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video